Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayata uyum sağlamayı iyi beceriyorsunuz. Herhangi bir zorlukla karşılaştığınızda asabi tarafınız ön plana çıkıyor. Lider özellikleriniz çok fazla olduğundan iş hayatınızda kendi tarzınızı yaratabilir ve çok başarılı olabilirsiniz. Bu sene, çevrenizdeki değişimler sizin de işinize yarayabilir. Önemli fırsatları değerlendirin.

Haftaya Bakış

Haftaya ay başak burcundayken günlük işlerimiz, koşturmalarımız ve hizmet, sağlık konuları ön planda olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi sabah saatlerinde kafa dalgınlıkları etkili olabilir. Salı günü merkür oğlak burcuna geçecek. Daha pratik, ciddi ve rasyonel düşünmeye başlayabiliriz. Özellikle iş hayatımızda realist davranmak ve organize etmek önem kazanacak. Başkalarına yardım etmek gün içinde enerjimizi düşük tutabilir. Çarşamba günü sert etkiler altındayız. Gücümüzü ve enerjimizi iyi kontrol etmeliyiz. Yoksa olmadık riskli ve tehlikeli durumlar içinde yer alabiliriz. İsyankar, asi, düşünmeden hareket etme enerjisine dikkat edelim. Perşembe günü üretken ve yaratıcı düşüncelerle yolumuzda ilerleyebiliriz. Pazar günü ise, fevri ve sivri konuşmalar bizi zorlayabilir.

Koç Burcu: Bugün yapmanız gerekenler ve gitmek istediğiniz yerler arasında bir bocalama oluşabilir. Önce iş alanlarınızda neler yapılması gerekene odaklanın, sonrasındaysa kendinizi keyfe verebilirsiniz.

Boğa Burcu: Aşk hayatınız ve çocuk alanlarınızdaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Ortaklaşa para harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal ortamlarda kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu: Bu bir kaç gün, eviniz ve yuvanız öne çıkmaya başlıyor. Yapılması gereken bir sürü işiniz genel olarak karışıklık ve dalgınlıklara bugün dikkat etmelisiniz. Ortaklaşa yapılacak işler sizi zorlayabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda kafanızdakileri ortaya koymak sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanları eleştirmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda enerjinizi sevdiğiniz insanın isteklerine yöneltebilirsiniz.

Aslan Burcu: Birkaç gün boyunca maddi konulara odaklı olacaksınız. Keyif için para harcamak isterken, diğer yandan paranızın hesabını yapmak zorunda olmanız sizi biraz sıkabilir.

Başak Burcu: Haftaya kişisel isteklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Kendi kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler oluşabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta ve mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iyimserliğinizi elden bırakmayın ve bitirmek istediğiniz işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.

Akrep Burcu: Sosyal alanlarınız ön planda olarak haftaya başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız herşeyi kendi ederiniz üzerinden değerlendirmemeye çalışın.

Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu aralar tamamen kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Özel hayatınızdaysa  duygusal olarak kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Dış ortamlarda bulunarak haftaya giriş yapacaksınız. Gün içinde, enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Beslenmenizde bugün dikkat edin.

Kova Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız ön planda olacak. Bugün sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla para muhabbetine girmemeye çalışın. Para alışverişlerinize dikkat etmeniz gerekebilir.

Balık Burcu:  Haftaya özel hayatınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.