Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; maddi konularda ilerici ve tutarlı kararlarınızla çok kısa zamanda isteklerinize kavuşacak bir azminiz var. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Sizin için dünya çok net ve herşey böyle olmalı. Sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyleri kolaylıkla ayırt edebiliyorsunuz. Bu sene, yardımsever tavırlarınız size çok şey kazandırabilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün merkür oğlak burcuna geçecek. Daha pratik, ciddi ve rasyonel düşünmeye başlayabiliriz. Özellikle iş hayatımızda realist davranmak ve organize etmek önem kazanacak. Başkalarına yardım etmek gün içinde enerjimizi düşük tutabilir.

Koç Burcu: Sizin kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz.

Boğa Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanabilir. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Size yardımcı olacak insanları tercih edin.

İkizler Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Yaşamı ciddi sorgulamalarınız olabilir.

Yengeç Burcu: 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak, başkalarının deneyimlerinden yararlanmak için uygun bir dönem.

Aslan Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanabilir.İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, sağlığınızda kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde disiplinli ve programlı yönleriniz ortaya çıkabilir.

Terazi Burcu:  Eviniz ve ailenizle  ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız bu 2 hafta boyunca öne geçecek. Yine eve dair, emlak satımı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Satın ama almayın.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizle yapılacak keyifli planlar devrede olabilir. Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.

Yay Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşan yaylar bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.

Oğlak Burcu:  Yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize yapacağınız yardımlar bugün sizin için önemli olacak. Ayrıca Önemli görüşme ve konuşmalar, gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşın.

Kova Burcu: Önemli planlarınız  varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.

Balık Burcu:  Yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, eğitim, ticaret konularında 15 gün boyunca konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, temkinli ve dikkatli davranarak istediğiniz planları devreye sokabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

2014 yılında da satış, pazarlama, basın, yayın, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor. Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Akraba, komşu veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bazı zorluklar görülebilir. Yakın bir akrabanızın derdi veya problemiyle uğraşmak gündeme gelebilir. 

Yılın ilk yarısında, çevreniz ve arkadaşlarınız değişmeye başlayacak. Bu değişecek olan çevre size yeni açılımlar ve yeni işler kazandırabilir. Yeni gireceğiniz çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir.

16 temmuzdan sonra jüpiter kadersel alanlarınıza kaymaya başlıyor. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz.

21 aralık 2013 te gerilemesine başlayan venüs aşk hayatınızada bazı sorunları ve ilişki sorunlarını ortaya çıkartabilir. Yine varsa çocuğunuzla ilişkinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde eski aşklar tamamlanmak üzere gündeminizde olacak.

01 ocaktaki yeniay,  aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Önemli adımlarınız varsa venüsün gerilediğini unutmadan harekete geçin.

20 ocakta ilgi alanınızı işlerinize kaydıracaksınız. İşinize ilgi göstermek ve sağlığınızla uğraşmak isteyebilirsiniz. 

30 ocaktaki yeniay her tür iş başlangıcınız ve kararlarınızı destekleyecek. Bu 15 günlük süreci iyi değerlendirin.  

Bu şubat başında aşkı yüreğinizde hissedecek ve partnerinizle ilişkinize dair konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Ama elinizi çabuk tutun zira merkür 06 şubat itibarıyla gerilemesine başlayacak.  

11 şubat iş alanlarınızda bazı işlerinizin bittiğini ve sorunlar oluştuğunu görebilirsiniz. Yine bu konularda 19 şubat tarihine de dikkat edin. 

Martbaşında marsın gerilemesiyle birlikte parasal konularda bazı işlerinizin ilerlememesi, bazı engel ve sıkıntıların oluşması söz konusu olabilir. Önemli parasal alışverişlerden ve iş başlangıçlarından bu dönemde kaçınmalısınız.

20 marttan sonra ortaklaşa para alanlarınıza ilginizi kaydıracaksınız. Banka ödemeleri, faiz, vergi, kredi gibi konular daha çok hayatınızın merkezine yerleşecek. 

30 marttan sonra istediğiniz bir kredi varsa alabilir, vergi borcunuzu halledebilir, faiz düzenlemelerinde bulunabilirsiniz. Eşinizin ve sizin hayatınızda ortak para konularına dair her tür konu için harekete geçebilirsiniz. 

Nisan ayında eşinizin hayatında veya ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik değişimler ve farklı hareket etme isteğiniz devrede olacak.

05 nisan itibarıyla partnerinizle, evliliğinizde ve özel hayatınızda güzel ilişkiler  kurabilirsiniz. Birbirinizi iyi anlayacak ve ilişkinizi güzelleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. 

15 nisanda oluşan ay tutulması sizin para evinizde oluşacak. Bu tutulma zamanı ve sonrasında parasal konularda önemli kararlar ve sonuçlar gündeminizde yer alabilir.

29 nisandaki parçalı güneş tutulması, sizin medya, hukuk, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda önemli konu ve olayların yaşandığına şahit olacaksınız. Bu tutulma istediklerinizi ve yapacaklarınızı etkili bir şekilde ortaya koyacağınızın işaretini veriyor. 

07 mayıstan sonraysa iş ve kariyer hayatınızda konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor. 

14 mayıstaki dolunay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi, sorumluluklarınızı, önemli haberleri hayatınıza taşıyabilir.

28 mayıstan sonra kariyer, toplumsal konular ve işinizle ilgili her tür yenilikleri ve başlangıçları yapabilirsiniz, buna hazırsınız. 

17 haziran ve 01 temmuz arasında  kariyer hayatınızda ve toplum önü konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara müsait bir dönem olacak. 

13 hazirandaki dolunay ev ve aile hayatınızda önemli sonuçları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. İş alanlarınıza kanalize olmanız gereken bu dönem, aile hayatınıza da gereken önemi göstermek zorundasınız.

18 haziranda yabancı insanlarla girişeceğiniz bir işte kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Birkaç gün boyunca şans kapıları ardına kadar açık olacak. 

07-13 temmuzda işlerinizin karşılığını almak hiç bu kadar kolay olmayacak. Bu dönemde karşı cinsteki arkadaşlarınızla iyi anlaşacaksınız. 

Temmuzun ortasında arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha bir önem kazanırken, sosyal çevrenizde fazla vakit geçirmek hem özel hayatınıza, hem de bütçenize zarar verebilir. 19 temmuza bu konuda dikkat edin. 

22 temmuz itibarıyla artık biraz geri planda durmaya başlayacaksınız. Planlarınızı bu süreçte gözden geçirmeli ve gelecek dönem için hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. 

26 temmuz itibarıyla 1.5 ay boyunca yakın çevrenize enerjinizi harcayacaksınız. Onlarla olan ilişkilerinizde tartışmalardan ve sürtüşmelerden uzak durun. 

 09 ağustos yakın çevre sorumluluklarınız sağlığınızı bozabilir. Ya da bazı iletişiminizde bozulmalar yaşayabilirsiniz. 

23 ağustostan sonra artık kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Kafanızdaki projeler ve planlar ve yeni başlangıçlarınız için 25 ağustostaki yeniaydan faydalanın. Yine bu tarihte yakın çevreniz konusunda eliniz kolunuz bağlı olabilir. 

Eylül ayı sizin ayınız sevgili başaklar. Her tür girişimleriniz için uygun bir ay olabilir. Hemen eylül başında para konularında görüşmeleriniz hızlanacak, önemli ticari anlaşmalarınız devreye girebilir. 

05 eylülden sonra artık daha çok kendinize düşecek ve görüntünüzü daha güzelleştirmek için uğraşacaksınız. 

09 eylülde oluşan dolunay, özel hayatınızı aktifleştirecek. Bu süreçte daha çok özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Kendi hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. 

23 eylülden sonra parasal işleriniz daha da önem kazanmaya başlayacak. Bu alandaki yeni kararlarınız için 24 eylülden sonra harekete geçmelisiniz. 

08 ekimde oluşan ay tutulması ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumunda ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz.

23 ekimdeki parçalı güneş tutulması eğitim, yakın çevre, satış, pazarlama alanlarınızda oluşacak. Bu tutulma sizi bir çok konuda harekete geçirecek sevgili başaklar

13-20  kasımda yakın çevre sorumluluklarınız hayatı biraz ciddi ve karamsar algılamanıza neden olabilir. 

16 kasım itibarıyla evinizde yapılacak boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz devreye girebilir. Yine bu dönemde evinizde bulunmak, misafir ağırlamak, vaktinizi evinizde geçirmek gibi etkiler altındasınız. 

Aralık ayı eviniz, yuvanız ve aileniz ön planda olurken, yakın çevrenizle ilgilenmeniz gerekebilir. 

10 aralıktan sonra artık daha çok aşkı yaşamak ve sevilmek isteyeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa bu dönemde karşınıza çıkabilir. Güvensizliklerinizi biraz kırmaya çalışın.