Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; iradeli yapınızla ve çalışkan yönlerinizle iş hayatınızda çok kolay bir şekilde istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün. Kariyer seçiminizi iyi yapmalı ve bu konularda kendinizi göstermelisiniz. Çevrenizdeki insanlardan sevgi ve saygı görecek, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacaksınız. Bu sene, önemli seyahatler gündeminizde, kendinizi yenileyeceksiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Yılbaşı günü, etkin olan merkür-mars karesiyle, yine sinirli ve anlayışsız olabiliriz. Merkür- plüton kavuşumuyla, güçlü duygular bizi esir alabilir. Fikirlerimizde fanatizm, tek yönlü olma, manipüle etme etkileri yüksek olabilir. İletişimde olacağımız insanlara karşı anlayışı elden bırakmamaya çalışalım. Saat 20:01 itibarıyla ay oğlak burcuna geçecek ve yeniyıla ay oğlaktayken gireceğiz. Ay kapanan bir fazda yeniyılı karşılayacağımız için bu yıl, kadersel etkiler devrede olacak. Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu harika bir yıl diliyorum...

Koç Burcu: Bu yılbaşı gecesini dış ortamlarda, seyahatlerde ce daha az tanıdığınız insanlarla bir arada geçirebilirsiniz. Kafanız iş konularına takılı olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı bu güzel gecede üzmeyin.

Boğa Burcu: Maddi konulara odaklandığınız bugün yarım kalan para işlerinizi halletmek için elinizi çabuk tutun. İş alanlarınızda bazı sinirli konuşmalar ve agresif davranışlar içinde bulunabilirsiniz. Seyahatleriniz olabilir.

İkizler Burcu: Yeniyıla özel hayatınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu yeniyılda harcayacağınız para sizin için önemli olacak zira bu ay parasal ödemeleriniz veya alacaklarınız yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Bu yılın son gününde  yapılması gereken işlerinizi tamamlamalı ve işlerinizi çabucak düzene oturtmalısınız. Eğer tatil yapacaksanız, yılbaşından sonraki günlerinizi de organize etmeyi unutmayın.

Aslan Burcu: Yeniyıla aşkla, keyifle, eğlenceli yerlerde, belki çocuğunuzla veya sevdiğiniz insanla girebilirsiniz. Eğer evinizde birilerini ağırlayacaksınız, gece saatlerinde hizmetleriniz ve evde yapılacak işleriniz devrede olabilir.

Başak Burcu: Bu yılı aşkla, keyifle ve güzelliklerle karşılıyorsunuz. Akşam saatlerinde ev ve aile alanlarınızda başlayacak olan geceniz, ilerleyen saatlerde eğlenceli yerlerde sonlanabilir. Para harcamalarına kafanızı takmayın.

Terazi Burcu: Yeniyılı ev ve aile ortamlarınızda ya da kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz ortamlarda kutlayabilirsiniz. Aile hayatınızda bugün çabuk parlamaya ve tepki vermeye müsaitsiniz. Yakın çevrenizle güzel bir gece geçirin Akrep Burcu: Yılı uğurlarken elinize bir para geçebilir. Gecenizi yakın çevrenizde bulunan kişilerle, akraba veya kardeşlerinizle geçireceksiniz. İş alanlarınızda bazı konular çevrenize sinirli davranmanıza neden olabilir.

Yay Burcu: Yeniyıla kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda karşılamak önemli olacak. Çok para harcamak istemeseniz bile, bir saatten sonra harcayacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda öğlene kadar sinirli ve agresif etkilerden uzak durun. Gece saatlerindeyse bir sihirli değnek dokunmuşçasına enerjiniz artacak. Farklı ve değişik bir yılbaşı planına dahil olabilirsiniz.

Kova Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar gün boyu devrede olacak. Hatta birkaç yerden geceyi beraber kutlama için teklif alabilir, arkadaş gruplarınız arasında kalabilirsiniz.

Balık Burcu: Göz önünde başlayan gününüzde  enerjiniz yüksek çalışacak ve değişik insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kalabalık yerlerde parasal konularda hemen kendinizi aşağıya çekmeyin.