Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; doğa üstü konulara ilgili duyuyor, bilmediğiniz şeyleri merak ediyorsunuz. Bilimsel ve grupsal çalışmalara daha fazla yatkınsınız ve bu konularda başarı sizin olabilir. Özel yaşantınızda ise işler beklediğiniz doğrultuda gelişmeyebilir. Bu sene, maddi konularda güzel gelişmelere açık olun.

Haftaya Bakış

Haftaya ay ikizler burcundayken iletişimimiz ve yakın çevre konularımız aktif olarak başlıyoruz. Perşembe  günü sabah saatlerinde yengeç burcunda oluşan dolunay, ev, aile, yuva, güvenlik, çocuklarımızla ilgili konularda bazı sonuçlara ve kararlara ulaşmamıza neden olabilir. İş ve aile ilişkileriniz arasında bu dolunay dengeyi iyi sağlamalıyız. Yine kadın, erkek ilişkilerimizde bazı sorunlar, tartışmalar ve çekişmelere bu Perşembe açık olacağız. Cuma günü ise, değişik ve farklı konular, görüşmeler hayatımızı keyifli kılabilir.

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda iletişim gücünüz etkili olacak, sorunlarınıza daha etkili yöntemlerle yaklaşmalısınız. İş anlaşmaları ve ortaklı işleriniz için harika görüşmeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Haftaya maddi konularınız ön planda olarak başlayacaksınız. İş alanlarınızda veya seyahate dayalı işlerinizde güçlü ve etkili bir iletişiminiz olabilir. Kendi değerinizin bilmeden hareket etmemeye çalışın.

İkizler Burcu: Haftaya kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanarak başlayacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle beraber aşk hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayabilirsiniz. Kişisel beklenti ve istekleriniz gün içinde öne çıkabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, hayata biraz isteksiz yaklaşmanız mümkün. Önemli görüşmelerinizi  yarına  en iyisi olabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler için harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftaya sosyal çevreniz aktif olarak başlayacaksınız. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınıza eğlenceli bir biçimde yaklaşacak ve iş bitirici, dürüst tavırlarınızla çevrenize yardımcı olacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, işinizdeki yoğunluklar nedeniyle başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayabilir. Ev hayatınızda parasal sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeye meyilli olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün,  uzak ortam ve yerler daha fazla ilginizi çekebilir. Yeni yerlerde bulunmak ve insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket etmelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız devrede olabilir. Beklenmedik yerlerden birkaç teklifle karşılaşabilirsiniz. Evinize ve ailenize karşı sevgidolu olacaksınız.

Yay Burcu: İkili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık konuları  vaktinizi alabilir., Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza ve kararlarınıza dair olumlu etkileşimler alacaksınız.

Oğlak Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bugün, bol çalışacak, hizmet verecek ve iş alanlarınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Parasal konularda beklediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftaya keyifle başlıyorsunuz. Aşka vakit ayırmak isteyecek ve hayatı daha keyifli yanlarından algılayacaksınız. Bugün,  arkadaşlarınızla, grupsal çalışmalarınız varsa sorumluluklarınız artacak.

Balık Burcu: Ev ve aile hayatınız ve bu alanlarınızın detayları bu haftabaşı  ön planda olacak. Bugün  iş alanlarınızda, ortaklı işlerinizde ciddi ve güzel anlaşmalar gündeme gelebilir.