Advertisement

Koç Burcu: Bugün hayatı eğlenceli ve hafif taraflarından algılayacaksınız. Kişiliğinizin güçlü ve cesur taraflarıyla, duygularınızdaki cömertlik birleşecek. Kendi zevkleriniz, uğraşılarınız veya hobileriniz için harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularda biraz daha içten davranın.

Boğa Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda cömert bir şekilde hareket edeceksiniz. Bu aralar hayatınızdaki bazı oluşumları  gerek iş hayatınıza, gerekse özel hayatınıza taşımasını bileceksiniz. Arkadaşlarınızdan bu dönem istediğiniz ve beklediğiniz desteği göreceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminizde herkesin yardımına koşabilir, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle güzel planlarda bulunabilirsiniz. Sadece kendi isteklerinize yönelik bir gün geçirmek isteyeceksiniz ama iş alanlarınız tam olarak istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyebilir.

Yengeç Burcu: Bugün maddi konular, banka işlemleri, parasal alanlarınız etki altında olacak. İş ve kariyer alanlarınızda gerek maddi yönden, gerekse kişisel tatmininiz fazla olabilir. Sizden farklı düşünen insanların düşüncelerine ve fikirlerine bugün olumlu bakmanız mümkün olmayabilir.

Aslan Burcu: Bugün hayata bakış açınız rahat, çömert, tam da istediğiniz gibi olabilir. Dış ortamlar ve yerlerde bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklaşa parasal konuları, ödemelerinizi fazla kafanıza takmazsanız, daha keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün güne adapte olmakta ve kendinizi duygusal anlamda ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Biraz geri planda durmayı tercih ettiğiniz bir dönemdesiniz. Geçmişle karşılaştırmalar yapmak, nostaljik etkilere takılı kalmak gün içinde  daha fazla öne çıkacak.

Terazi Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal ortamlarınız devrede olmaya başlayacak. Özel yaşantınızdaki oluşumları onlarla, sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşmak arzunuz yüksek olacak. Yine gün içinde gelecek planları yapabilirsiniz. İşiniz konusunda biraz nefes almaya ihtiyacınız var.

Akrep Burcu: Bugün kendinizi işiniz alanınızda göstermek isteyeceğiniz ve göz önünde olmaktan zevk alacağınız bir gün olabilir. İş hayatınızda beraber iş yaptığınız insanlar üzerinde etkiniz yüksek olacak. Şu sıralar tek sorununuz, iş hayatınızdaki istikrarı özel yaşantınızda yakalayamamanız.

Yay Burcu: Bugün alıp başınızı uzaklara gitme isteğiniz fazla olabilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve daha çok üzerinde konuşmaktan keyif alacağınız konulara yönelmek isteyeceksiniz. Aile hayatınıza göstermeniz gereken özen, bu birkaç üzerinizde gereksiz strese neden olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda gereğinden fazla cömert davranabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın isteklerine göre harcamalarda bulunabilirsiniz. Daha çok ev meseleleriyle uğraşmak, yakın çevrenizden alacağınız bir araya gelme tekliflerini geri çevirmenize neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla, iletişim kurmanız kolay olacak ve yapacağınız kısa planları rahatlıkla uygulayabileceksiniz. Başkalarının neler düşündüğüne ve yaptığına önem verdiğiniz bir gün olabilir. Parasal konularda kendinizi güvensiz hissetmeyin, çünkü iyi etkiler altındasınız.

Balık Burcu: Bugün iş ortamlarınızda çevrenize karşı cömert, sıcak ve babacan yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda sorunlarınızı kolay halledeceksiniz. Bu aralar kendinize olan düşkünlüğünüz, toplu çalışma ortamlarınızda bazı stresleri beraberinde getirebilir.