Advertisement
Koç Burcu: Bugün duygusal anlamda duygu değişkenlikleriniz fazla olacak. Canınız kolay sıkılabilir ve verdiğiniz tepkilerle çevrenizdekileri şaşkına uğratabilirsiniz. Hep ileriye bakarsanız, hareketlerinizde ve girişimlerinizde daha rahat edersiniz çünkü devamlı karşılaştırma yapmayı seviyorsunuz.
 
Boğa Burcu: Kendinizi daha tam anlamıyla canlı hissedemiyorsunuz, hele bu haftasonu kafanızın içindeki konular ve hayal dünyanız fazlasıyla aktif olacak. Bazı insanlar davranışlarıyla sizi şaşırtabilirler. Gerçeklerle, hayali birbirinden ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.
 
İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, farklı ve değişik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Normal ve rutin olan herşeyden kolay sıkılacaksınız. Sevdiğiniz insanlarla paylaşım içine girmek isteyeceksiniz. Sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var.
 
Yengeç Burcu: Çalışsanız da, çalışmasanız da bugün göz önünde olmak, insan arasına karışmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmaya tahammülünüz olmayabilir. Evdeki sorumluluklarınız duygusal anlamda sizi zorladığından, biraz unutmaya ve rahatlamaya ihtiyacınız olacak.
 
Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda ve daha az iletişim halinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Geziler, seyahatler, farklı ortam ve yerlerde bulunmak sıkılganlığınızı yenmenize yardımcı olabilir. İş ortamlarınızda yolunda gitmeyen konulara takıklığınız bugünde devam edecek.
 
Başak Burcu: Bugün kendinizi gözlemleyebilir, duygu değişimlerini her zamankinden daha fazla yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa para konularında iyi anlaşacaksınız. Kafanız çözüme yönelik çalışacak. Hissettiğiniz duyguları kendinize saklamayın karşı tarafla paylaşın.
 
Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla güzel haftasonu planları yapabilir, ortaklaşa hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğer ortaklı bir işiniz varsa, bugün beraber hareket etmeye ve aynı fikirleri paylaşmaya özen gösterebilirsiniz. Aile hayatınızda ısrar ve inattan kaçının.
 
Akrep Burcu: Bugün çalışıyorsanız işinizi yapmaktan gocunmayacaksınız. İş ilişkilerinizde sağlam adımlar atabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız günlük düzeniniz devam edecek.Çalışma yoğunluklarınız nedeniyle, duygusal hayatınızda dengeyi bu aralar kurmanız zor gibi gözüküyor.
 
Yay Burcu: Bugün birden fazla organizasyon yaparak gününüzü doldurabilirsiniz. Herşeyi aynı anda yapma isteğiniz yoğun olabilir. Yarışmacı ve girişken taraflarınız ön planda olacak yalnız arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı şeyler canınızı sıkabilir.
 
Oğlak Burcu: Bugün, ailenize ve evinize karşı istekli, sevecen ve sosyal yanlarınız ön planda olacak. Yaptıklarınızla ailenizi ve sizi sevenleri şaşırtabilirsiniz. Aklınıza gelen iş sorunları ve olumsuzlukları zaman zaman da olsa keyfinizi kaçırabilir.
 
Kova Burcu: Bugün iletişime yönelik alanlarınız devrede olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla, akraba veya kardeşlerinizle ilişki halinde olabilir, beraber planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinize için ürettiğiniz endişe ve korkularınız sizi gün içinde zorlayabilir.
 
Balık Burcu: Herşeyi maddi açıdan karşılaştırdığınız ve sorguladığınız bu süreçte bugün, belki de uzun zamandan sonra ilk defa kendinizi takdir edebilirsiniz. Başkalarının söylediklerine kulak vermekten çok, kendi fikirlerinize güvenmeli ve buna göre yaşamalısınız.