Advertisement

Koç Burcu: İnsanları ikna etme isteğiniz, bazı şeyleri araştırmadan ve gerçek sebebini bilmeden hareket etmenize ve çalışma ortamınızda tarafsızlığınızı kaybetmenize neden oluyor. Bugün parasal konularda halletmeniz gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşanacak. Hisleriniz doğru çalışırken bugün  gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Riskli işlerden uzak durun ve enerjinizi  kendi hayatınıza ve yapmak istediklerinize yöneltin.

İkizler Burcu: Bugün yardıma yönelik işlerinizde kendinizi rahat ve etkili hissederken, ev ve aile hayatınızda  çıkacak bir tartışma veya söz dalaşı sizi geçmişe götürebilir. İnsanlar bazı konularda niye böyle davrandığınızı anlayamayabilirler. Duygularınızı gizleyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyorlar. Bugün kendinizi yetersiz hissettiğiniz alanlarda öfkenizi yakınlarınızdan ve arkadaşlarınızdan çıkarabilirsiniz. Rahat ve tembel davranmak istediğiniz bir gün.

Aslan Burcu: Bugün uzak çevrelerden sevindirici ve güzel haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında da sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde para harcamalarınız veya ortaya çıkacak ödemeler sizi huzursuz etse bile, iş alanlarınızdaki gelişmeler kendinizi iyi hissettirtecek.

Başak Burcu: Kariyerinize yönelik oluşumlarda bugün beklenmedik destek ve yardımlar alabilirsiniz. İlgi çekmeyi seviyorsunuz ve bugün bunu başaracaksınız. Uzak akraba veya çevrenizden alacağınız haberler oldukça keyifli ve biraz da rahat bir gün geçirmenize neden olabilir.

Terazi Burcu: Mantığınızla hareket etmeniz gereken her iş için uygun bir gün olacak. Uzak çevrenizdeki kişilerle  tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz.Tanıştığınız her insandan yeni bir şeyler öğreniyorsunuz, bilgiyi uzaklarda aramayın. Paranız artmaya başlayacak.

Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanın veya partnerinizin para durumundan yararlanabilir veya maddi konularda ona destek çıkabilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda sıcak, dokunmatik ve sevginizi gösterecek ortamlara ihtiyaç duyacaksınız. Aklınız, sevdiğiniz kişide olacak.

Yay Burcu: İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda çözüme kavuşturmak zorunda olduklarınızı ve önemli kararlarınızı yarına bırakmayı deneyin. İş alanlarınızda şanslı ve bir o kadar da keyifli etkiler altında olacaksınız. Yemek, içmek, hayatın tadını almak ön planda olacak.

Oğlak Burcu: İş hayatınızdaki konuşmalar ve görüşmeler bugün bazı konularda kararlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Mücadele etmekten yoruldunuz ama bunu dile getirirken biraz daha sakin davranışlar içinde olmaya özen gösterin. Aşk hayatınızda sıcak ve tutkulu bir gün sizleri bekliyor.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda önemli kararlar aşamasında bulunuyorsunuz. İsteklerinizi ve beklentilerinizi dile getirmekten korkmayın. Siz sorumluluklarınızı bilen bir insansınız ve bugün ailenize ve sevdiklerinize karşı  sorumluluklarınız dahilinde hareket etmeye gayret edin.

Balık Burcu: Ailenizle konuşmalarınız, evinizle ilgili düşünceleriniz bugün önemli olacak. Bazı konuları sonlandırmanız ve bir çözüme bağlamanız yüreğinizi ferahlatabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı rahat tavırlarınız dikkat çekecek. İletişiminizde biraz tembel davranmaya müsaitsiniz.

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün, Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz. Yalnız ay kapandığından önemli görüşmelerimizi, anlaşma ve kararlarımızı Çarşamba gününden sonra almakta fayda olacak.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; inanılmaz dürüst bir yapınız var.  Ailenize ve kendi yuvanıza düşkünsünüz ama zaman zaman herşeyden uzaklaşma isteği sizi zorlayan noktalardan biri olacaktır. Bu yıl, hayatınızdaki bir çok alanda kadersel  etkilere sahip olabilirsiniz. Şartlar elinizde olmayacak. Sağlığınıza dikkat edin. Yemek, içmek, hayattan keyif almak isteyeceksiniz. Kilo alımına dikkat edin.

Bugün, Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz. Yalnız ay kapandığından önemli görüşmelerimizi, anlaşma ve kararlarımızı Çarşamba gününden sonra almakta fayda olacak.