Advertisement

-Haftaya bakış...

Bu hafta Jüpiter- neptün sekstili hafta içinde etkili olacak. Başkalarına yardım etmek, fedakarlıklarda bulunmak ön plana çıkabilir. Salı günü, kendimizi ve çevremizi organize etmek için harika bir gün olabilir. Ciddi ve mantıklı düşünme bize hakim olacak ve neyin, nerde yanlış olduğunu rahatlıkla farkedeceğiz. Perşembe günü venüs ikizler burcuna geçecek ve 3 hafta boyunca ilişkilerimizde, özgür, samimi ve meraklı yönlerimizi ön plana çıkartacak. Yine bu Perşembe venüs- neptün karesiyle, ilişkilerimizde bazı pürüz ve sorunlar gündeme gelebilir.

Koç Burcu: Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapmanız mümkün. Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı mantık ve duygu çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Parasal konularda bu hafta fazlasıyla yardımsever olacak, çevrenizdeki bir çok insana yardım etmek isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Haftaya adapte olmakta zorlanabilir, işlerinizi evinizden halletmek isteyebilirsiniz. Vaktinizin çoğunu evinizde geçireceksiniz, uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilirsiniz.Bu hafta arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı anlayışlı, fedakar ve yardımsever etkileriniz yüksek olacak.

İkizler Burcu: Haftaya iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız devrede olarak başlayacaksınız. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan ve özel hayatınızdan destek görmeniz mümkün. Bu hafta kariyer alanlarınızda beklenmedik iyiliklerle karşılaşabilirsiniz, fedakarlıklar üstlenmekte cabası.

Yengeç Burcu: Haftaya parasal konular ve bu alandaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Yapmanız gereken işlerinizi ve halletmeniz gereken parasal konuları rahatlıkla halledeceksiniz.

Aslan Burcu: Haftaya şartlar lehinizde, kendi isteklerinize odaklanarak başlayacaksınız. Yakın çevrenizle bu Pazartesi beraber hareket edecek, duygusal konularda mantıklı yanlarınızla sorunlarınıza kolay çözümler bulacaksınız. Bu hafta genel olarak iş alanlarınızda insanlara yardım etmek ön plana çıkabilir.

Başak Burcu: Haftaya biraz geri planda durmayı tercih ederek, güne adapte olmakta zorlanarak başlayacaksınız. Derin düşünceler, yalnız kalma arzusu veya düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. Parasal konularda mantıklı yaklaşımlarınız olacak.

Terazi Burcu: Haftaya aktif  sosyal çevre ve arkadaşlık konularıyla başlayabilirsiniz. Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair sorumluluk almanız gereken veya yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar.

Akrep Burcu: Haftaya göz önünde olacağınız konularla, iş konularına odaklı bir şekilde başlayacaksınız. İş hayatınızdaki gelişmeler konusunda, başka insanlara yardımınızda fazla olacak. Daha önceden yaptığınız yardımların karşılığını iş alanlarınızda göreceksiniz.

Yay Burcu: Haftaya dış ortamlar, daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek ve iş alanlarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz . Bugün dış ortamlarda, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin konularına vaktinizi harcayabilirsiniz. Yine tecrübeli bir arkadaşınızdan tavsiyeler almanız mümkün.

Oğlak Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularıyla veya sevdiğiniz insanın parasal konularının ön planda olmasıyla başlayacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda  ciddi adımlar atarak ve sorumluluk alarak ilerlemeyi tercih edeceksiniz. Kafanız güçlü ve ciddi konularla dolu olacak.

Kova Burcu: Haftaya özel hayatınız ve ortaklı işleriniz yoğun olarak başlayacaksınız. Seyahatlere ve eğitime, medyaya dayalı iş alanlarınızda duygularınızı organize etmesini başaracak ve mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz. Keyfiniz genel olarak iyi olacak.

Balık Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınızdaki konularla veya sağlığınızla ilgili düzenlemelerle başlayacaksınız.Yaşadığınız bazı şeyler sağlığınızın ne kadar önemli olduğunu size hatırlatabilir. İş ortamlarınızdaysa, başkalarının parasal sorumluluklarını üstlenerek hareket etmeye meyillisiniz.

Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Güçlü çevre ve arkadaşlarınızla yaşamda istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay. Sanatla uğraşan bir aileye sahip olabilirsiniz. Ayrıca hitap  yeteneğiniz güçlü olduğundan konuşmayla ilgili işler tam size göre. Bu sene, duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacak, herşeye mantıklı bir açıdan yaklaşmayı başaracaksınız. Yaz sonuna doğru hazırlıklarınızı tamamlayın, hızlı ve aktif bir sonbahar geçireceksiniz.

Bugün doğduysanız; sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Güçlü çevre ve arkadaşlarınızla yaşamda istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay. Sanatla uğraşan bir aileye sahip olabilirsiniz. Ayrıca hitap yeteneğiniz güçlü olduğundan konuşmayla ilgili işler tam size göre. Bu sene, duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacak, herşeye mantıklı bir açıdan yaklaşmayı başaracaksınız. Yaz sonuna doğru hazırlıklarınızı tamamlayın, hızlı ve aktif bir sonbahar geçireceksiniz.