Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, kendimizi ve çevremizi organize etmek için harika bir gün olabilir. Ciddi ve mantıklı düşünme bize hakim olacak ve neyin, nerde yanlış olduğunu rahatlıkla farkedeceğiz. Bu da kolay organize olmamıza ve yanlışlarımızı rahat düzeltmemize neden olacak. Düşüncelerimizde yanlızlık önde olabilir. Bizden daha olgun ve tecrübeli insanlardan faydalanabiliriz. Yalnız gün içinde ayın hareketleriyle, çevremize kolay tepkiler vermemiz mümkün.

Koç Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan ortak işlerinizde kafanız çözüme yönelik çalışacak. Ciddi, istikrarlı adımlar atabilir, önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Eğer başlayacağınız yeni bir proje varsa uzun soluklu ve sağlam bir alt yapısı olan bir iş olabilir.

Boğa Burcu: Bugün gün içinde iş alanlarınızda parasal konular üzerine yoğunlaşın. İşlerinizin karşılığını alabilir ve parasal yönden bazı hesaplarda bulunabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Akşam saatlerine kadar ev ve aile alanlarınız aktif durumda olacak.

İkizler Burcu: Bugün, önemli projeleriniz, hayatınızı destekleyen fikirleriniz için somut anlamda harekete geçebilir, çocukla ilgili konularda varsa çocuklarınızla ilgili alanlarda kararlar verebilirsiniz. Aktif bir gün olacak, yakın çevreniz için uğraşılarınızı arttırabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, kafanızda oluşturduğunuz bazı planları aile ortamınıza aktarmak için harika bir gün. Kafanızdaki plan ve projeleri geliştirmek üzere ailenizde sözünü dinlediğiniz bir insandan destek alabilirsiniz. Parasal konularda gruplar içinde ve sosyal ortamlarda tepkileriniz yüksek olabilir.

Aslan Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde ve iletişiminizde sistemli, mantıklı ve disiplinli davranmayı tercih edeceksiniz. Yakın çevrenizden tanıdığınız, yol gösterici bir insanın tavsiyelerinden yararlanmak için harika bir gün olabilir.

Başak Burcu: Kariyerinize ve iş hayatınıza dair alanlarda, parasal yönden düşüncelerinizi ve isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Kafanızdaki düşüncelerin somut alanlarda kendini gösterdiğini göreceksiniz. Bugün akşam saatlerine kadar bazı konularda zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu: Geleceğe yönelik işlerinizde, medya, eğitim, seyahat, hukuk alanlarınızda istediğiniz projeleri ve işleri ortaya koyabilirsiniz. Ciddi ve sorumluluk sahibi olarak hareket edeceksiniz. Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde tadınız tuzunuz olmayabilir.

Akrep Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda veya sevdiğiniz insanın hayatında ciddi, istikrarlı gelişmeler gündeme gelebilir. Derin araştırma, inceleme isteyen konularda harekete geçebilirsiniz. Kendinizi iş alanında göstermek istiyorsunuz ama bazı konularda kendinizi fazla zorlamayın.

Yay Burcu: Özel hayatınızdaki konuşmalar, sosyal çevrenizde önemli ve ciddi kararlar almanıza neden olabilir. Ya da ortaklı bir işiniz varsa çevrenizle beraber hareket edecek, uzun soluklu ve disiplin isteyen işlerde bulunacaksınız.Yardımsever ve fedakarlıkları yüksek bir hafta içindesiniz.

Oğlak Burcu: İş ortamlarınızda kafanız keskin ve net olabilir. Sabra dayalı işlerinizin karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Kafanız hızlı, etkili ve çözümsel çalışacak. Kendi etkili gücünüzü işinize yansıtabileceksiniz. Bu hafta genel olarak yakın çevrenize yardım etme gibi konular gündeminize yerleşebilir.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda, çocukla ilgili konularda veya yaratıcılığa dayalı projelerinizde sorumluluklarınızı bilerek davranacak ve insanların tavsiyelerine kulak vereceksiniz. Önemli ve hayatınızda kalıcı olacak projeler gündeme gelebilir. Özel hayatınıza biraz vakit ayırın.

Balık Burcu: Eviniz ve ailenize karşı planlı, programlı ve ciddi adımlar atmak isteyeceksiniz. Eğer evinize dair yapacağınız bir ödeme varsa işlerinizi düzenlemeyi ve yoluna koymayı bileceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin parasından yararlanabilirsiniz. İş konuları akşama kadar kafanızı meşgul edebilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; etkileyici tarzınızla peşinizden insanları sürüklemeniz ve onları yönetmeniz çok normal. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz, sizinleyken insanlar asla sıkılmaz çünkü onları eğlendirmesini iyi biliyorsunuz. Bu sene, maneviyatınız güçlü olacak, üzerinizdeki değişimleri kolay farkedecek, beklenmedik yerlerden şans elde edeceksiniz.