Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün duygulara ve sezgilere yönelik başlayan günümüz, akşam saatlerinde yerini daha aktif ve dinamik bir enerjiye bırakacak. Gezmek, dolaşmak, değişik yerlerde bulunma isteğimiz artabilir. Uzun yürüyüşler, doğa gezintileri yapacaksak, bacaklarımızı çok zorlamamaya özen gösterelim. Başkalarının fikirlerini benimsemekte zorlanabiliriz. Yine de işlerimizi ciddiye alacak, planlı, programlı hareket etmeyi tercih edeceğiz.

Koç Burcu: Sabah saatlerinde ortaklaşa hareket etmek,  ortaklaşa paylaşım içinde bulunmak isteğiniz akşam saatlerinde yerini özgürlük  hissine bırakabilir. Bu da istediğiniz gibi planlar yapmanıza neden olacak. Kendinizi ve ruhunuzu harekete geçirecek maceralar peşindesiniz.

Boğa Burcu: Bugün başkalarının kaynaklarından istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda ortaklaşa hareket etmek edeceksiniz. Beklenmedik ve ani olan herşey duygularınızı harekete geçirebilir.

İkizler Burcu:  İş konularından sıyrılarak ve akşam saatlerinde ortaklı işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz kişi sizinle yaşamanın ne kadar büyük keyif verdiğini düşünebilir. Bugün karşı tarafın düşüncelerine önem vereceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün gerek iş ortamınızda gerekse özel işleriniz konusunda kendinizi rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Başkalarına gösterdiğiniz sabrı ve anlayışı kendi ailenize de yöneltmeli,verdiğiniz sözlerinizi tutmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün  evde ve kendi içinize dönük başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini, eğlenceli ve hareketli konu ve olaylara bırakacak. Bir kaç gündür üzerinizde hissettiğiniz gerginlikler, bugün geleceğinize duyduğunuz güvenle birleşerek, sağlam adımlar atmanıza neden olacak.

Başak Burcu: Bugün bir çok işinizi telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru dinlenmek, kendinize veya ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Tamamıyla kendinize yönelik yaşıyor olmanız,etrafınızdakileri anlamanızı zorlaştırıyor.

Terazi Burcu: Bugün hızlı ve aktif bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi duygusal anlamda beslediğini görecek, sevineceksiniz. Ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız.

Akrep Burcu: Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, kendinizi güvende hissettirebilir. Akşam saatlerinde bu konulara odaklanabilirsiniz. İş konularında yoğun bir hafta olacak, o yüzden bu Pazar rahatlamaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün alacağınız haberlerle aşk hayatınızda mutlu, farklı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün akşam saatlerinde duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz.Yine de sezgileriniz güçlü olacağından, aklınıza ilk gelen hissi es geçmeyin.Özel hayatınızda sanki bir şeylerin olmasını bekliyor gibisiniz ama adım atmıyorsunuz.

Kova Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Akşama doğru güzel haberler alabilirsiniz.Geleceğinizi düşünerek atacağınız adımlar, sorumluluklarınızı bilerek hareket etmenize neden oluyor. Maddi konularda biraz hesaplı davranın.

Balık Burcu: Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha rahat benimsemesine yol açıyor. Maddi konularda ve hayatınızın bir çok alanında bugün desteğiniz tam olacak.Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Aktif bir Pazar günü yaşayacaksınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; hayatınızda ilginç ve farklı geziler yapacaksınız. Yerinizde duramıyorsunuz ve bir çok alanla ilgilenmek, her konuda bilgi sahibi olmak hoşunuza gidiyor. Edebiyat, sanat, müzik, dans alanlarında şansınız yüksek olabilir. Başkalarına yardım etme huyunuzu biraz da kendi ailenize göstermeyi deneyin. Bu sene, özel hayatınızda ve işlerinizde ciddi, kararlı ve sorumluluk isteyen kararlar alabilirsiniz. Değişimlere ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız.