Advertisement

-Haftaya bakış

Bugün itibariyle merkür, gerilemesine aslan burcunda devam edecek. 27 ağustosa kadar iletişimimizde, yanlış ifadeleri körükleyebilir. Salı günü düşüncelerimiz karışık olabilir. Bizi aldatan veya kandıran durum ve koşullara karşı hazırlıklı olmalıyız. Yine iki enerjisi yüksek gezegenin çatışmasıyla  karşı karşıya olacağız. Otorite figürleri, yakın ilişkilerde sorunlar, engellemeler görülebilir.Kolay sinirleneceğimizden öfke patlamaları oluşabilir. Perşembe günü ise, güç çekişmeleri, yapacağımız işlerde bazı dirençlerle karşılaşma gibi etkilerimiz olacak. Cumartesi günü ise, kova burcunda bir dolunay oluşabilir.

Koç Burcu: Bugün itibariyle burç değiştirerek aşk evinizde gerilemeye başlayacak olan merkür, aşk hayatınızda,sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde sizi zorlayabilir.Yanlış anlaşılmalara açık bir dönem olacak.Yine bu süreçte geçmiş dönem yaşadığınız ilişkiler gündeminize yerleşebilir.

Boğa Burcu: Bugün itibariyle, ev ve aile hayatınızda gerilemesine devam edecek olan merkür, ailenizle olan ilişkilerinizde ve iletişiminizde sorunları ve yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Emlak alım,satım,kiralama ve yer değiştirme gibi işleriniz varsa ya şartları çok iyi kontrol etmelisiniz.

İkizler Burcu: Yakın çevre evinizde gerilemesine devam edecek olan merkür, akraba, kardeşler, komşularınızla  olan iletişiminizde yanlış anlaşılmaları, hayatınıza taşıyabilir.Yine satış, pazarlama, yayıncılık, reklam, teknoloji, bilgisayar alanlarında işi olanlar anlaşmalarına  dikkat etsinler.

Yengeç Burcu: Para evinizde gerilemesine  devam edecek olan merkür, para alışverişlerinizde, yatırımlarınızda ve parayla ilgili her tür işinizde aksilikleri, sorunları hayatınıza taşıyabilir. Muhasebe, müşavirlik ve ticaret yapanlar bu dönem anlaşmaları ve görüşmeleri açısından çok dikkatli olmalılar.

Aslan Burcu: Hayat evinize geçerek  gerilemesine devam eden merkür,bu dönemde kişisel görüşme ve anlaşmalarınızda aksilikler, ertelenmeler ve sorunlar yaşatabilir.Yine kariyer ve iş hayatınızda bu etkilenmeden nasibini alacak.O yüzden iletişiminizde yanlış anlaşılmalara yer vermeyin.

Başak burcu: Kadersel alanınıza geçerek gerilemesine  devam edecek olan merkür, bugün itibariyle, geçmişte yaşananları tekrar hayatınıza taşıyabilir. Kafanız eski konularla dolu olabilir. Bu dönem temkinli adımlar atmalı, işlerinizdeki aksaklık ve ertelenmeleri kafanıza çok takmamalısınız.

Terazi Burcu: Arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerilemesine devam edecek olan merkür, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizmekte. Sosyal çevrelerde, grupsal organizasyonlarda, özel davetlerde yanlış anlaşılmalara maruz kalabilir, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün itibariyle,  kariyer ve iş alanınızda gerilemesine devam edecek olan merkür, iş ortamınızda her tür yanlış anlaşılmaları ve yanlış ifadeleri hayatınıza taşıyabilir. Konuşma ve görüşmelerinizi, anlaşmalarınızı birkaç hafta ertelemekte fayda olacak.

Yay Burcu: Bugün itibariyle burç değiştirerek gelecek evinizde gerilemesine başlayacak olan merkür, yabancı ortaklı işler, seyahat, turizm, hukuk, eğitim, ticaret, medya alanlarınızda zorlanmalara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Özellikle bu dönem seyahat edeceksiniz, dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Burç değiştirerek ortaklaşa giderler ve harcamalar evinizde gerilemeye başlayacak olan merkür, bu alanlarda zorlanmaları ve aksilikleri hayatınıza taşıyacak. Bir kredi ödemeniz varsa zorlanabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız ayrıntılar sizi zor durumda bırakabilir.

Kova burcu: Bugün itibariyle, özel ilişki evinizde gerilemeye başlayan merkür, iletişime dayalı her tür ilişkinizde yanlış anlaşılma riskini ortaya çıkaracak. Daha önce yaşanmış sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Ev değiştirmek isteyenler,bu dönem içerisinde yeni kararlar almamalı, kontrat imzalamamalılar.

Balık Burcu: Burç değiştirerek iş,hizmet,sağlık alanlarınızda gerilemesine başlayan  merkür, iş hayatınızda iletişimde olduğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalar, kötü iletişim, evrakların kaybolması, hizmette eksiklik, bilgi kaybı gibi etkileri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem iş değiştirmeyin.