Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, düşüncelerimiz karışık olabilir. Bizi aldatan veya kandıran durum ve koşullara karşı hazırlıklı olmalıyız. Özellikle geçmiş ve daha önceden gündeme gelmiş konuları bugün  çözmeye kalkmayalım çünkü tam anlamıyla gerçekleri bilmiyor olacağız. Yine bugün uranüs-mars karesi bir iki gün hayatımıza damgasını vurabilir. Otorite figürleri, yakın ilişkilerde sorunlar, engellemeler görülebilir. İstenmedik oluşumlarla kazalara davetiye çıkarabiliriz.

Koç Burcu: Bugün, arkadaş ortamlarınızda ve özel hayatınızda sizi yanlış yönlendirecek bilgilerden uzak durun. Hayatınızdaki önemli kararlarda veya aile ilişkilerinizde bazı sınırlandırılmalar hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı anlayışlı davranmalısınız, ev hayatınızda bazı kazalar oluşabilir.

Boğa Burcu: Bugün, aile büyüklerinizin hayatında, iş ve ev ortamlarınızda bilgi alışverişlerine dikkat etmelisiniz. Aile içi geçmiş konuşmalar varsa yaıltıcı ve yanlış yönlendirici bilgilerden uzak durun. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında hiç beklenmedik olaylar oluşabilir ve sizde bunlara şahit olabilirsiniz

İkizler Burcu: Bugün, uzak çevreden alacağınız haberler, iletişiminizde sizi yanıltabilir. Sosyal çevre ilişkilerinizde, parasal konularda kolay sinirlenmeye açık olacaksınız. Arkadaş ve sosyal çevrenizde iş yaptığınız insanlar varsa bugün vereceğiniz tepkiler sonucunda ilişkilerinizde sorunlar yaşanabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, parasal ve maddi konularla ilgili işleriniz varsa kafanız dalgın olabilir. Kafa karışıklığı ve durumların net olmaması  bu alanda size hata yaptırabilir. İş ve kariyer hayatınızdaki değişimler ve olaylar, hayatınızı ve kararlarınızı uygulamayı zorlaştırabilir.

Aslan Burcu: Hayatınızla ilgili kararlarda ve düşüncelerde, sevdiğiniz insanın şartları sizi yanıltabilir, önemli kararlardan kaçının ve birbirinize yanlış ifadelerden uzak durun. Uzak yerlerde, seyahatte ve iş alanlarınızda beklenmedik bazı çekişmelere ve sizi sınırlayan etkilerle karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, iş ve hizmet konularında bazı konularda yanıltıcı etkilere sahip olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde ortaklaşa parasal konularda veya duygusal ilişkilerinizde sorunlar ve problemler yaşamanız mümkün. Kazalara karşı dikkatli adımlar atmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla olan görüşmelerinizde kafanız karışabilir. Ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda  sizi sınırlayan şeylerden kurtulma isteğiyle hareket edebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde ve özel hayatınızda bazı zorlanmalar meydana gelebilir.

Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızın yanıltıcı ve çok da net olmayan aile konularıyla bölünmesine izin vermemelisiniz. İşinize dayalı seyahatlerde ve koşturmalarınızda bazı engeller veya sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarına karşı toleransınız yüksek olmayacak.

Yay Burcu: Bugün, fikirsel anlamda duygularınız karışık olabilir. O yüzden bilgi alışverişlerinizde olabildiğince net olmaya çalışın. Aşk hayatınızda , ortaklaşa para harcamalarınızda bazı sorunlar yaşanabilir. Olabildiğince özgür olmak istediğiniz bugün en ufak bir şeyi kısıtlama olarak algılayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Özellikle gözden kaçırdığınız bir ödeme varsa bugün, bir kez daha kontrol edin. Parasal konularda kafanız karışık ve bulanık olabilir. Ev ve aile hayatınızda, evliliğinizde veya ikili ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Kolay sinirlenmelere açık olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda, iletişime dayalı işlerinizde sizi sınırlayan herşeyden uzaklaşma isteğiniz yoğun olabilir. Çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız zor gözüküyor. Kolay sinirlenebilir, tepkilerinizi ortaya güçlü bir şekilde koyabilirsiniz aman dikkat.

Balık Burcu: Bugün, özellikle iş görüşmelerinizde kafanız karışık olabilir. Odaklanma sorunu yaşayabilir ve yine yanlış kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Sahip olduklarınız ve onlara karşı yapacağınız harcamalar konusunda çevrenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; amaçlarınızı iyi belirlediğiniz takdirde büyük başarılar kazanmanız mümkün çünkü içsel olarak bu donanıma sahipsiniz. Akrabalarınız, özellikle yaşlı akrabalar, sosyal ilişkiler ve ortamlarınızdan hep fayda göreceksiniz. Eğlence hayatı tam size göre ve bu alanda bir iş kovalayabilirsiniz. Rahat ve lüks hayat size cazip geliyor. Bu sene, gerek iş alanlarınızda, gerekse özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Bu biraz da sizden kaynaklanıyor olacak. Herşeyi iyice gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.