Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularda oldukça şanslı bir gün olabilir.Yeni işler ve kazançlar keyfinizi yerine getirebilir. Birkaç günkü içsel sıkıntınız yerini daha hareketli ve aktif bir enerjiye bırakacak. Özel hayatınızda kolay vazgeçmeye meyilli gibisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, aşk hayatınızda veya sanatasal işlerinizde oldukça şanslı etkileriniz olacak. Konuştuklarınızı uygulayacağınız veya uygularken keyif alacağınız bir gün olabilir. Üzerinizdeki miskinliği atmaya çalışın ve bugünden faydalanın.

İkizler Burcu: Bugün, eviniz ve aileniz, sahip olduklarınız konusunda kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde korunduğunuzu biliyorsunuz. Sosyal ortamlarınız ve arkadaşlıklarınız sizin sevincinizi ve bir çok şeyi paylaşmaya hazırlar.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda tanıştığınız veya tanışacağınız insanlarla iletişiminizde güzel etkiler söz konusu. Geleceğinize yönelik planlarınız için hayat size şanslar sunacak. Pazarlama, reklam, tanıtım işleriniz varsa çevrenizden istediğiniz destek ve yardımı göreceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün, kariyerinizdeki güzel oluşumlarla, parasal konularda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Yaptığınız iş karşılığı elinize para geçebilir. Yerinizde duramayacağınız ve seyahat alanlarınızın aktif olacağı bir gün yaşacaksınız. Alacağınız haberler sizi moralman düşürmemeli.

Başak Burcu: Seyahat, dış ortamlar, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şanslı ve pozitif etkiler altında olacaksınız. Hayatınız konusunda artık endişelenmekten vazgeçmelisiniz. Ortaklaşa para konularında zaman zaman kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün.

Terazi Burcu: Yapacağınız kulislerle ve yardım konularıyla kendinizi çok şanslı hissedecek, beklenmedik konuşmaların size yaradığını farkedeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan çok şey bekliyor gibisiniz bu da sizi zaman zaman hayal kırıklığına uğratıyor.

Akrep Burcu: Bugün , sosyal çevrenizdeki konuşmalar ve görüşmeler, ortaklı işler konusunda veya özel hayatınızdaki oluşumlar açısından size şanslı bir gün vaadediyor. Eşinizle veya sevgilinizle bir arada bulunacağınız yerlerde şansınız çok yüksek. İş alanlarınızda moralinizi bozmamaya özen gösterin.

Yay Burcu:Bugün, iş hayatınızdaki konuşma ve görüşmeler, size yeni kapılar açabilir. İş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacağınızı bilin. Bugün ayrıca yerinizde duramayacağınız ve biraz da huzursuz olacağınız bir gün olacak. Arkadaşlarınızın moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Oğlak Burcu: Bugün, uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler, aşk hayatınızı destekleyecek ve kendinizi aşk ve çocuk konularında şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Yaratıcılığa dayalı ,işleriniz için de güzel bir gün olacak. Eviniz ve aileniz sizin için önemli olmaya başlıyor.

Kova Burcu: Bugün, ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Göreceğiniz maddi ve manevi destekle ailenizin ne kadar değerli olduğunu farkedebilirsiniz. Yakın çevrenizle gireceğiniz iletişimde zaman zaman zorlanmalarınız olabilir.

Balık Burcu: Bugün, özel hayatınızda iletişiminiz çok iyi olacak. Yakın çevrenizden alacağınız destekle özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Veya ortaklı işlerinizde güzel ve etkili gelişmeler yaşanabilir. Parasal konularda moraliniz kolay bozulmaya müsait.