Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iletişiminiz yine yüksek olacak yalnız iş ortamlarınızda mantığınız ve duygularınız arasında bocalamalar ve buna göre verilecek tepkiler ortaya çıkabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı tavırlar içinize girmeye özen gösterin. Arkadaşlarınızdan haberleriniz var.

Boğa Burcu: Bugün, aşk, eğlence veya çocuk alanlarınıza harcamak zorunda kalacağınız miktarlar canınızı sıkabilir. Bir yandan harcamak, bir yandan paranızı tutmak arasında gidip gelebilirsiniz. Canınızı para konularında sıkmayın, şansınız bu alanlar da açık.

İkizler Burcu: Bugün, eviniz ve ailenizin sorumlulukları, sizin hayat görüşünüzle veya isteklerinizle uyuşmayabilir. Aileniz konusunda endişeli yaklaşımlarınız sonucu kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Her halükarda ailevi tartışmalardan kaçının.

Yengeç Burcu: Bugün, biraz geride kalmak isteyen yapınızla, iletişimsel konularda veya randevularınızda istediğiniz performansı göstermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi sıkı tutmaya çalışın. Yapabiliyorsanız önemli işlerinizi bir gün sonraya taşıyın.

Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevre ortamlarınızda parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bir yandan eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak, diğer yandan para kazanmak için mücadelelerde bulunmak sizi yorabilir. Kendinize vakit ayırmak işyeceksiniz.

Başak Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda gergin ve biraz çatışmalı etkilere karşı hazırlıklı olun. Duygularınız ve mantığınız arasında gidip gelmeler, toplum önünde ve iş alanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Şu sıralar tamamıyla kendinize odaklısınız.

Terazi Burcu: Bugün, uzak çevrelerde, seyahatlerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Daha fazla kendinize vakit ayırmak isterken, diğer insanlardan göreceğiniz ısrar karşısında problemler yaşayabilirsiniz. Seyahatte olanlar biraz zorlanabilirler. Enerjinizi yukarıya çekin.

Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaş ortamlarınızda ortaklaşa para konularında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızdan gizlediğiniz bir şey sonucunda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sezgileriniz ailevi konularda devreye girebilir.

Yay Burcu: Bugün ortaklı işlerinizde, toplumsal konularda kendinizi tam anlamıyla ortaya koymanız zor olabilir. Özellikle eşiniz veya sevgilinizle göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir. Yakın çevreniz yapmak istedikleriniz konusunda size gereken ilhamı verebilir.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızda duygusal veya mantıkla hareket etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Özellikle çok samimi olmadığınız insanlarla iletişiminizde bazı sorunlar su üstüne çıkabilir. Bu biraz da sizin tavırlarınızdan kaynaklanıyor olacak. Parasal konularda hayalci davranmayın.

Kova Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Tutkularınızın ve eğlenceli yanlarınızın çatışmasına şahitlik edebilirsiniz. Hayal dünyanız çok geniş ama istekleriniz ve davranışlarınız hayallerinizle örtüşmüyor.

Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız olabilir. Sevdiğiniz insanla aynı yöne bakmakta veya ailenizle beraber bir şeyler yapmakta zorlanabilirsiniz. Hislerinizi gün boyunca devreye sokun çünkü önemli anlarınızda size ne yapmanız gerektiğini söyleyecek.