Advertisement

Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlayacaksınız. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Eşinizin veya sevgilinizin hayatının detayları daha fazla ön planda olacak.

Boğa Burcu: Bu 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sorumluluklarınız artıyor , daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız. Sağlığınıza dair almanız gereken kararlar gündeminizde olacak.

İkizler Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde ölçülü bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermeye başlıyorsunuz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Eviniz ve aileniz hayatınızın merkezine yerleşebilir. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

Aslan Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstereceksiniz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

Başak Burcu: Bugünden sonra 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız.P ara konuları alım, satım sizin için önemli olacak. Para kazanma isteğiniz, birşeylere sahip olma arzunuz artabilir.

Terazi Burcu: Bugünden sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinizi düşüneceğiniz ve hayatınızı yönlendireceğiniz bir dönem.

Akrep Burcu: Güneş,1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz, sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yay Burcu:Bugünden sonra, 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstereceksiniz. Bu ay sosyal çevrenizden faydalanabilirsiniz. Kalabalık ortamlar, grupsal işler size daha fazla kazandırabilir.

Oğlak Burcu: Bu, 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Mücadele ve ön plana çıkma isteği işinize yansıyabilir. Toplumsal sorumluluklar önemli olacak.

Kova Burcu: Bu,1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartlar sizin lehinizde olacak. Hayatı ve yapacaklarınızı tartacağınız bir dönem içindesiniz.

Balık Burcu: Bugünden sonra 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacak, gizemli ve ruhani konulara ilgi duyacaksınız.