Advertisement

-Haftaya başlangıç

Haftaya aktif, sosyal  etkilerle giriş yapacağız. Bugün detayları gözden kaçırmamalı ve iş alanlarımızda aşırı iyimserlikle hareket etmemeliyiz. Farklı konular ve alanlardan iş görüşmeleri gündeme gelebilir.  Haftasonuna doğru yeniden hareketleniyoruz. Cumartesi günü, başkalarına yardım etmek ön plana çıkabilir. Yine yaratıcılık ve sanata dair işler için güzel bir gün. Pazar günü güneş akrep burcuna geçecek. Kimliğimizde baskın, kıskanç ve yönlendirici taraflarımız ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Bugün grupsal ve kollektif enerjilerle beraber hareket etmek iş hayatınızda sizin avantajınıza olabilir. Genelde tek olmayı seviyorsunuz ama bazen grupla çalışmanın avantajlarından yararlanmalısınız. Bugün yakın çevre ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilir veya duyabilirsiniz.

Boğa Burcu: Özel yaşantınızda mutlu olmadığınız ortamları değiştirme arzusuyla hareket edeceğiniz bir gün olacak. İlişkinizdeki pürüzlü ve sorunları tartışmak ve temizlemek için uygun bir gün olabilir. Detayları atlamayın. Maddi konularda fazla rahatlığınızdan dolayı bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün iş ortamınızda halletmeniz gereken işlerinizi tek başınıza yapacağınıza çok rahat başkalarından yardım isteyebilirsiniz.Yardım alma konusunda gün içinde iyi şanslara sahip olacaksınız. Aklınızda başka planlar varken, ekstradan çıkacak bir iş bu planlarınızı alt üst edebilir.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda veya düzenli ilişkilerinizde bugün bazı şeyleri gözden geçirme fırsatı bulacak, sorunlu yanlarınızı düzeltmek için uğraşacaksınız. Gerçek düşüncelerinizi açıklarken abartıdan uzak durun ve detayları gözden kaçırmayın.

Aslan Burcu: Bugün evinizde ve ailevi konularınızda halledilmesi gerekenler üzerine düşeceksiniz. Mutlu olmadığınız şartları geride bırakma ve değiştirme isteğiyle hareket edebilirsiniz. Bugün gireceğiniz sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla paylaşımlarınızda biraz abartıya kaçabilirsiniz.

Başak Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda karışık ve düzensiz bir olayı temizlemek için harekete geçebilirsiniz. Önemli işlerinizde kollektif enerjiyle, grup enerjisiyle davranmaya çalışın çünkü bugün iletişim yönünden çevrenizdeki insanlardan destek göreceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün evinize ve ailenize yönelik para harcamalarınızın derinine inebilir, fazla ve gereksiz harcamalarınızın nedenini sorgulayabilirsiniz. Maddi konularda bu hafta şanslısınız, etkilerinden faydalanmayı deneyin. İşinizde uzaklardan ilginç ve sizi harekete geçirecek şeyler duyabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün hayatınıza yönelik olaylarda, yakın çevrenizden iletişimsel  alanlarda destek göreceksiniz. Çevrenizde bir çok şeyi değiştirme arzusuyla dolu olacaksınız. Özel hayatınızda abartıya kaçma huyunuz yüzünden zor zamanlar geçirmeyin.

Yay Burcu: Bugün özel hayatınız ve sosyal çevre ilişkileriniz gayet uyumlu ve ahenkli olabilir. Etrafınızdaki bir çok insana yardım etmek istiyor ama zaman zaman kaynak bulmakta zorlanıyorsunuz. Bugün özel hayatınızda duygularınız yüksek olacak, sağlığınız konusunda aşırı iyimserlikten kaçının.

Oğlak Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça keyifli ve paylaşımcı bir yapı sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın sorunları ve problemlerine çözüm bulma arayışınız yüksek olacak. İş hayatınızda hızlı olan iletişiminiz  duygusal olarak, bugün sizi fazlasıyla yorabilir.

Kova Burcu: Bugün düşündüğünüz ve harekete geçmek istediğiniz noktalarda olumlu adımlar atabilirsiniz. Olayların perde arkasında neler döndüğüne dair güçlü bir araştırma dürtüsüne sahip olacaksınız. Görünmeyen alanlardan destekler alıyorsunuz ve alacağınız bu destekler sizi şaşırtıyor.

Balık Burcu: Bugün uzak seyahatlerinizde veya bulunacağınız ortamlarınızda kollektif çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yapacaklarınız konusunda etrafınızdan ve sosyal ilişkilerinizden desteğiniz fazla olacak. Evinize ve ailenize yönelik olaylarda bugün mutlu ve biraz abartı davranışlar sergileyebilirsiniz.