Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, kadın, erkek ilişkilerinde, mantığımız ve duygularımız arasında bir takım bocalamalar yaşayabiliriz. Gün içinde duygularımızı aktarırken abartmamaya ve küçük olayları büyütmemeye özen gösterelim. Onun dışında olaylara bakış açımız ve değişim isteğimiz yüksek olabilir. Bu da ne yaşarsak yaşayalım, kolay adapte olmamızı sağlayacak. Öğlen saatine kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerimizi öğleden sonra yapmaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Bugün hayatı sorgulayan taraflarınızla, hayattan keyif alan yönleriniz çakışabilir. Kadın, erkek ilişkilerinde karşı tarafın duygusallığını ve hayata bakış açısını anlamakta zorlanabilirsiniz. Bugün çabuk değişen yapınızla sizi eğlendirecek ve sıkmayacak kişilere ve işlere odaklanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün iş ve iletişim alanlarınızda duygularınızla, mantığınız birbiriyle çatışabilir. Bir yaptığınız, diğerini tutmadığından sizi anlamakta zorlanabilirler. Bir yandan ortaklaşa bir şeyler yapmak, diğer yandan yalnız takılmak isteyebilirsiniz. Kendinizi duygularınızın akışına bırakın..

İkizler Burcu: Bugün sahip olmak ve bir şeyler elde etme isteğinizle, hayatı keyfe alan meraklı yanlarınız arasında gidip gelebilirsiniz. Duygularınızdaki sabitlik zaman zaman inatlaşmanıza neden olabilir. Öğleden sonra yakın çevre ve iletişim alanlarınız öne geçmeye başlayacak.

Yengeç Burcu: Bugün bir yandan cimri, diğer yandan bonkör davranışlar sergileyebilirsiniz. İkisi arasında denge tutturmak zor olacak. Ailevi sorumluluklarınız zaman zaman  hayatınızdan keyif almanıza engel olabilir .Olayları gün içerisinde çok fazla büyütmemeye özen gösterin.

Aslan Burcu: Bugün  bilinçaltınızdaki düşüncelerle, gerçek düşünceleriniz arasında uyum sağlamkta zorlanabilirsiniz. İletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Dışarı çıkmak isteğiniz  öğleden sonra yoğunlaşacak. Dolaşmak ve sadece kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün fazla iletişime geçmek ve hareketli olmakta zorlanabilirsiniz, zira öğleden sonra duygularınız biraz içe dönük bir şekilde çalışacak. Sosyal çevreniz veya arkadaş ortamlarınızda maddi konular söz konusu olduğunda tepkisel davranmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Bugün iş ortamlarınız ve kendi yapmak istedikleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarına kayabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı düşüncelere sahip olmanız, güzel planlar yapmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda ve yerlerde, kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz.Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz ve bugün daha rahat işlerle uğraşmak isteyeceksiniz. Gün içinde beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olun.

Yay Burcu: Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz yalnız enerji düşüklüğü ve isteksizlik gün içinde sizi zorlayabilir. Yaşayacağınız olaylara bu aralar biraz kadersel yaklaşıyorsunuz. Öğleden sonraysa dış ortamlar ve yerler sizi kendinize getirebilir.

Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınızla, iş alanlarınız arasında bocaladığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonraysa ortaklaşa para konuları gündemde olacak. Bugün herşeyi fazlasıyla inceleyebilir ve sorgulayabilirsiniz, bu da gününüzü rahat ve kaliteli geçirmenize mani olacak.

Kova Burcu: Bugün iş ortamlarınızda ve daha az tanıdığınız insanların yanında kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bu da çabuk sinirlenmenize neden olabilir. Öğleden sonra özel hayatınız devreye girmeye başlayacak, yakın çevreniz ve sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün eğlenceli yanlarınızla, hayatı ve kendinizi analiz eden yönleriniz çakışabilir. Bu aralar bir çok değişimi aynı anda yaşıyorsunuz ve bu da zaman zaman paniğe kapılmanıza neden oluyor. Öğleden sonra iş alanlarınız hızlanmaya başlayacak.