Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler 2026’da ideal portföy dağılımı ne olmalı?

2026'da ideal portföy dağılımı ne olmalı?

  • Her yıl olduğu gibi 2025'i de geride bırakırken "önümüzdeki yıl hangi enstrümana yatırım yapsam?" sorusu yatırımcıların kafalarını meşgul eden en önemli konu. Uzmanların portföy önerilerinde öne çıkan görüş 2026'nın ilk yarısında sabit getirili TL varlıklar, ikinci yarısında hisse senetleri avantajlı olacak

Giriş: 21 Aralık 2025, Pazar 14:19
Güncelleme: 21 Aralık 2025, Pazar 14:19

TAMER ARICAN

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2025’i tamamlayıp 2026’ya girmeye yaklaştığımız bu günlerde insanlar bir yandan geride kalan yılın muhasebesini yaparken, diğer yandan gelecek yıla ilişkin beklentilerini ve planlarını gözden geçiriyorlar.

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.