Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

Dünyanın en büyük kripto para Borsalarından Binance, Salı günü Rusya ve Ukrayna'da 3 önemli pozisyonla ilgili görevlendirdiği isimleri duyurdu.

Şirket, Rusya'da Kamu İlişkileri Birimi'nin başına Olga Goncharova'yı, Rusya Direktörlüğü'ne Vladimir Smerkis'i getirdiğini açıkladı. Binance Ukrayna Genel Müdürlüğü'ne ise daha önce Kamu Altyapı Projeleri Ajansı’nın başında olan Kyryla Khomiakov'u getirdiğini duyurdu.

Şirketin Doğu Avrupa Direktörü Gleb Kostarev atamalarla ilgili “Yerel ve küresel olarak pazarlama, işletme ve kamu ilişkileri alanlarında önde gelen uzmanları şirketimize çekmenin önemini anlıyoruz. Bu görevlendirmeler Binance’in Doğru Avrupa’da büyüyen varlığı üzerinde pozitif etki yaratacak” ifadelerini kullandı.

Son yedi yıldır Rusya Merkez Bankası’nın Kredi Harici Finansal Kurumlar Bölümü’nü yöneten Goncharova’nın Rusya finansal mevzuatı konusunda yetkin ve dijital dönüşüm konusunda tecrübeli bir isim olduğu belirtiliyor.

Goncharova’nın sorumlulukları arasında Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu devletleriyle sistematik bir ilişki kurarak gerek geleneksel finans gerekse kripto para ve blokzincir endüstrisiyle ilgili girişimlerde bulunmak olacak.

Tokenbox kripto fon platformu kurucusu ve eski Mail.ru çalışanı Smerkis’in görevi ise Binance’ın Rusya’da pazarlanması ve blokzincir endüstrisinin Rusya’da yasallaşması için çalışmak olacak.