Advertisement
HABERLER ABONE OL

Ödemeler ekosistemini global olarak temsil eden birlik ETA (Electronic Transactions Association), BKM İş Geliştirme Direktörü Özge Çelik’i "2019 40 Yaş Altı 40 Lider”den biri olarak seçti. Sektörün önde gelen 100’den fazla liderinin yer aldığı listede finale kalanlar, adayların profesyonel iş yaşamındaki özellikleri ile ödemeler endüstrisine yaptıkları etki göz önüne alınarak, 2018’in 40 Yaş Altı 40 Lideri ve ETA Ödülleri ve Onay Komitesi tarafından seçildi.

 

Ödeme teknolojileri alanında hizmet veren firmalara eğitim, etkinlik, konferans, danışmanlık gibi hizmetlerle destek olan ve üyeleri için bilgi paylaşım platformu oluşturan ETA bu listeyle, ödemelerle teknolojiyi birleştirme noktasında ezber bozan yaklaşımlar sunan kişileri öne çıkarıyor. Listede yer alan kişiler, liderlikleriyle ödeme teknolojisi sektörünü daha da ileriye götüren yöneticilerden oluşuyor.

2019 40 Yaş Altı 40 Lider, ETA’nınTransactionTrends isimli dergisinin bahar sayısında yer almanın yanı sıra 2 Nisan- 30 Mayıs tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek TRANSACT’de onurlandırılacak. TRANSACT, ödeme endüstrisi profesyonelleri için önde gelenbir etkinlik olmasıyla dikkat çekiyor.