Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 149. sayısı çıktı

Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 149. sayısı çıktı

  • Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 149. sayısı "Türkiye, Nükleerde "İkinci Çağ"a Hazırlanıyor" kapağıyla yayında...

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 149. sayısı çıktı
25 Eylül 2026, 10:41 Güncelleme :

Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 149. sayısı yayında!

Kapak Konusu: Türkiye, Nükleerde “İkinci Çağ”a Hazırlanıyor

Türkiye, 2030’ların ilk yarısında ilk küçük modüler nükleer santralini devreye almayı hedeflerken, elektrikli mobilite ve şebekede 2035’e kadar toplam 80 milyar dolarlık yatırımla 13 milyon elektrikli araç ve yaklaşık 1,3 milyon şarj noktasına ulaşmayı planlıyor.

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

REKLAM

REKLAM

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.