Advertisement
HABERLER ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması'na katıldı.

Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu girişindeki gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Daha uygun fiyatlarla biz vatandaşımıza doğalgazı nasıl ulaştıracağız, bunun gayreti içindeyiz. Doğalgaz ve kömürle ilgili çalışmaları yaparak kışa hazırız" dedi.

Erdoğan, “Şu anda Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta ara bulucu rolünü oynayan hangi ülke? Türkiye bütün bu olaylar karşısında yıprandı mı? Tam aksine. Şu anda Avrupa’da herkes tutuşmuş vaziyette, acaba bu kış nasıl geçecek. Elhamdülillah biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Milletimize doğalgaz, kömür hazırlamış vaziyetteyiz. Derdimiz şu anda daha uygun fiyatlarla biz vatandaşımıza doğalgazı nasıl ulaştıracağız, bunun gayreti içindeyiz. AK Parti iktidarı zulme rıza göstermez, zulüm edilmesini asla istemez derdimiz” diye konuştu.

Aralık ayında asgari ücreti en uygun rakama çıkaracağız”

Asgari ücretle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu an itibariyle inşallah Aralık ayındaki yapılacak olan yeni değerlendirmelerle de asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Biz bunun için varız. Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah’ın izniyle olmayacağı bir Türkiye’yi biz yapacağız, bunu biz yaparız. Şu an onun hazırlığı içindeyiz” şeklinde konuştu.