Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Demre yat limanı ihalesi yine ertelendi

Demre yat limanı ihalesi yine ertelendi

  • Antalya Demre Yat Limanı projesi ihale süreci Ağustos'a ötelendi. Projeye ilişkin ilk ilan Ocak ayında yayımlanmış ve 1 Mart'a kadar tekliflerin toplanması öngörülmüştü. Ancak bu süreç daha sonra Nisan ayına ötelenmişti. Daha sonra proje için yeniden ilan çıkmıştı.

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Demre yat limanı ihalesi yine ertelendi
21 Temmuz 2022, 07:57 Güncelleme :

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Antalya Demre Yat Limanı Projesi ihale sürecinin ötelendiğini duyurdu.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 29 Temmuz'da gerçekleşeceği ilan edilen Antalya Demre Yat Limanı Projesinin Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılmasına ilişkin ihale 26 Ağustos'a ötelendi.