Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak törenine iştirak edecek.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlenecek CHP Eğitim Çalıştayı'nın açılışında konuşacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 15. dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenecek sertifika törenine katılacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda düzenlenecek "Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler" paneline iştirak edecek.

(İstanbul /13.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Dış İlişkiler Başkanları Bölge Toplantısına katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bir araya gelecek.

(Çanakkale/09.20/12.30/20.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

4- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ceylanpınar'da parti teşkilatı ile Belediyeyi ziyaret edecek, Mardin İl Başkanlığı ve Artuklu Belediyesine ziyarette bulunacak.

(Şanlıurfa/10.30/11.30/Mardin/16.00/17.00) (Fotoğraflı - Görüntülü)

 

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne yönelik saldırıları ile sahadaki insani durum takip ediliyor.

(İdlib/Halep/Haseke/Rakka) (Fotoğraflı - Görüntülü)

2- Mısır polisinin AA Kahire ofisine baskın düzenleyerek çalışanlarını gözaltına almasının ardından gelişmeler izleniyor.

(Kahire/Ankara) (Fotoğraflı - Görüntülü)

3- Libya'da gayrimeşru silahlı güçlerin BM tarafından tanınan Trablus yönetimine yönelik saldırıları ve krize çözüm bulmak amacıyla yürütülen diplomatik çabalar izleniyor.

(Trablus/Moskova/Ankara) (Fotoğraflı - Görüntülü)

 

GÜNCEL

1- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Diyarbakır) (Fotoğraflı - Görüntülü)