Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Salonu'nda BM'nin 77’nci Genel Kurulu görüşmelerinde katılımcılara hitap edecek.

(New York)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi Temel Atma Töreni'ne katılacak, partisinin milletvekilleriyle grup toplantısında bir araya gelecek, esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Elazığ/11.30/13.30/16.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Valiliği ziyaret edecek, Enerji Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, Belediye Başkanlığına, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak, Bartın OSB Trafo Merkezi'nin açılışını yapacak, Amasra TTK'ye ziyaret gerçekleştirecek.

(Bartın/10.30-15.15)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Pakistan’a gönderilecek insani yardım trenini uğurlayacak, tarım sektörü temsilcileri toplantısına katılacak.

(Van/10.00/13.30)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Innotrans Fuarı'na iştirak edecek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile TÜRASAŞ​​​​​​​ stantlarının açılışını gerçekleştirecek ve diğer stantları ziyaret edecek.

(Berlin)

4- TÜİK, ağustos ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

5- Hazine ve Maliye Bakanlığı 13 ay ve 10 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- BM 77. Genel Kurulu görüşmeleri, dünya liderlerinin katılımıyla başlayacak.

(New York)