Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/14.00)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Azerbaycan Büyükelçiliği Milli Gün Resepsiyonu'na iştirak edecek.

(Ankara/18.00)

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Güzelyurt Soğuk Hava Deposu ve Entegre Tesisleri bilgilendirme toplantısına katılacak, Güzelyurt Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunacak, Kapalı Maraş bölgesini ziyaret edip, Gazimağusa'da vatandaşlarla buluşacak.

(KKTC/10.30/11.25/16.05/17.40) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Anvers Uluslararası Demokratlar Birliğini ziyaret ederek, kadın ve gençlerle bir araya gelecek.

(Brüksel)

2- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali tanıtım toplantısına katılacak.

(Şanlıurfa/10.00)

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programı öncesinde, basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/11.00)

4- İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Yeşiltepe ve Yeşilova belediye başkanlıklarına ziyarette bulunacak, Somuncu Baba Türbesi'ni ziyareti sonrası Güzelyurt ilçesindeki programa katılacak, Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(Aksaray/12.00/12.50/13.40/14.30/Nevşehir/17.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulusal Hububat Konseyi 2024 Mısır ve Buğday Kongresi'ne katılacak.

(Adana/09.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail'in, Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını karadan Refah kentine genişletmesi ve bölgedeki insani krizin yansımaları izleniyor.

(Gazze/Kudüs)