Advertisement
HABERLER ABONE OL

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, depremde hayvanlarını kaybeden üreticilere büyükbaş dağıtım törenine katılacak, Karasu Regülatörü ve Derivasyon Kanalı İnşaatı'nda incelemelerde bulunacak, Valiliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret edecek, sektör paydaşlarıyla toplantı yapacak.

(Hatay/09.30-16.00)

2- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Komuta Kontrol Merkezi'nde, "2023 Yılı Kaçakçılık Verileri Değerlendirme Toplantısı"na katılarak, kaçakçılık verilerini açıklayacak.

(Ankara/09.30)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurtarma 17-18 Römorkörleri Teslim Alma Töreni'ne iştirak edecek, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic. AŞ üyeleri ile toplantı yapacak, Hatsan Tersanesi'ni ve Valiliği ziyaret edecek, İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, Belediye Başkanlığına, AK Parti ve MHP İl başkanlıklarına ziyarette bulunacak.

(Yalova/10.00-18.00)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı dış ticaret ile 2023 yılı bitkisel üretim istatistiklerini ve kasım ayı hizmet üretici fiyat endeksini paylaşacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)