Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenecek İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kuruluna katılacak, partisinin Şanlıurfa mitinginde halka hitap edecek.

2- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bağlıca Bulvarı ve Meşrutiyet Mahallesi'ndeki halk buluşmalarına iştirak edecek.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Valiliği ve adliyeyi ziyaret edecek, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ve Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantılarına katılacak.

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "iş insanları ile buluşma" toplantısına iştirak edecek.

3- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Soğanlı Millet Bahçesi'nin açılışına, İstanbul Caddesi Kentsel Dönüşüm Alanı ve Yıldırım Belediyesi Mevlana Kentsel Dönüşüm Alanı anahtar teslim törenlerine, Türkmenbaşı-Erdoğan Caddesi Bağlantı Yolu ile Ümraniye Osmangazi Millet Bahçesi'nin açılışına katılacak.

4- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde "Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve teşkilat toplantısı"nda yer alacak.

5- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik'te esnaf ziyareti yapacak ve çeşitli programlara iştirak edecek.

6- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskipazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek konsere katılacak.


EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Ticaret Borsası Gıda Araştırma ve Test/Analiz Merkezi (GATAM) ile Teknopark ve OSB Fabrika'nın açılış törenlerine, TÜBİTAK BİGG Spor Ödülleri'ne iştirak edecek.

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, muhtarlar, çiftçiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'na ilişkin Bakırköy Sahil İstasyonu'nda basın açıklaması yapacak, Çan/Etili-Bayramiç çevre yolları ve Çanakkale/Merkez Sarıcaeli Kavşağı açılış törenine katılacak, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu'nun proje tanıtım toplantısında yer alacak ve Biga Belediyesini ziyaret edecek.


DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.