Advertisement
FİNANSAL TEKNOLOJİ ABONE OL

Serbest çalışanlar, kendi işini yönetenler ve mikro işletmelerin ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan finans platformu Norma, ödeme sistemleri şirketi Sipay ile gerçekleştirdiği iş birliği ile kullanıcılarına kurumsal hesap açma, para transferi ve Visa kart gibi hizmetleri sunabilecek. Norma, bu iş birliği ile küçük işletmelere, finans yönetimi hizmetlerini masrafsız sunmasının yanı sıra, üyelerinin ticari hayatını kolaylaştıran ön muhasebe, e- dönüşüm, fatura işlemleri ve şirket kuruluşu danışmanlığı gibi hizmetleri de ücretsiz sağlıyor. Norma, üyelerine tek bir platform üzerinden tüm finansal süreçlerini yönetme imkanı sunarak hem zaman hem de maliyet açısından büyük bir avantaj sunuyor.

'Geleneksel bankacılık anlayışından ayrışıyoruz'

Norma Kurucu Ortağı ve CEO’su Hakan Gonca: “Finansal işlemleri ön-muhasebe hizmetleriyle entegre tasarlayarak geleneksel bankacılık anlayışından ayrışıyoruz” dedi.

Sipay CEO’su Semih Muşabak ise “Sipay’in elektronik para ve ödeme sistemleri alanındaki inovasyon odaklı gücünü ve Norma’nın yenilikçi ve teknolojik hizmet anlayışını birleştirmek bizim için de heyecan verici" değerlendirmesinde bulundu.