Advertisement
HABERLER ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve TFF 1. Lig naklen yayın ihalesinde nihai kararın önümüzdeki hafta verileceğini açıkladı.

Yayın ihalesine ilişkin komisyon bugün TFF'nin Riva'daki merkezinde toplandı.

Toplantının ardından federasyondan yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, komisyonun perşembe günü bir kez daha toplanacağı ve nihai kararın ise 28 Şubat Pazartesi günü verileceği duyuruldu.

TFF'nin açıklamasında mevcut katılımcılardan toplam 12 adet revize teklif geldiği ve revize tekliflerin değerlendirildiği ifade edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, geçen hafta yaptığı açıklamada "Kulüplerin yayın gelirlerinden maksimum bedel almasını isteyen bir federasyonuz. Eğer umduğumuzu bulamazsak Süper Lig TV'yi kurarız. Buradan gerçekleşecek dekoder satışı ve her kulübün satış miktarlarına göre gelir paylaşımlı bir sistem de düşüncelerimizin içinde. Eğer kulüplerimize uygun bir teklif gelmezse bu yol da gündemdedir. Bunu da değerlendirebiliriz. Daha süremiz var. En uygun şartlar neyse kararımızı alıp yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.