Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Huawei akıllı telefon üreticisi olarak teknoloji sektöründe yer edinmesinin ardından son yıllarda birçok farklı ihtiyaca yönelik elektronik ürünlerini piyasaya sunmaya başladı. Bunlar arasında, dizüstü bilgisayarlarda, tabletler, akıllı saatler, ses sistemleri ve kablosuz kulaklıklar yer alıyor.

Bloomberg HT’de Gündem Teknoloji programına konuk olan Huawei Mobile Türkiye Ekosistem İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı, firmanın ürün yelpazesinde yer alan son teknoloji ürünleri ve tüketici talepleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pandemi sürecinde Huawei’in büyüme ve yaygınlaşma hızının kesilmediğini dile getiren Arlı, şirket genelinde mobil servisler ve uygulama mağazası gibi yatırımların olduğunu söyledi.

Yeni nesil ürünlerde hangi özelliklerin ön plana çıktığı hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Arlı, şarj ve batarya konusunda yenilikçi duyurular yapıldığının ve kablosuz kulaklıklar tarafında da şirketin ciddi yatırımları olduğunun altını çizdi. Son zamanlarda tablet ve dizüstü bilgisayarların daha revaçta olduğunu vurgulayan Arlı, ürün gamında tablet ve dizüstü bilgisayarlarda ivmelenme olduğunu açıkladı.

Piyasadaki birçok kulaklık modeli arasında, kablosuz kulaklıkların tüketiciye nasıl bir avantaj sunduğu konusunda değerlendirmede bulunan Arlı, Huawei olarak dünyanın en iyi gürültü engelleme özelliğini sunduklarını söyledi.