HABERLER
İstanbul Kodluyor Projesi açıklandı
-
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Genç İstihdamı Sosyal Etki Tahvili Uygulaması: İstanbul Kodluyor Projesi"nin gençlerin istihdamını sağlama yolunda yenilikçi ve özgün bir uygulama olacağını belirterek, 1 milyon 250 bin dolar bütçeli proje ile 550 gencin bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe istihdam edilmesini hedeflediklerini bildirdi.

Giriş: 14 Ağustos 2023, Pazartesi 14:48
Güncelleme: 14 Ağustos 2023, Pazartesi 14:57
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen Sosyal Etki Tahvili Lansman Toplantısı'ndaki konuşmasında, "İstanbul Kodluyor Projesi"nin önemine işaret etti.
Bakan Kacır, 20 yıl önce Boğaziçi kampüsüne adımını attığında hocalarından en sık duyduğu söylemlerden birinin "Biz burada size doğrudan bilgiyi öğretmiyoruz, öğrenmeyi öğretiyoruz." olduğunu aktardı.