Advertisement
HABERLER ABONE OL

Sosyal medya platformu, Twitter yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.Twitter, kullanıcıların e-posta haber bültenlerini yayınlamasına ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan Hollanda merkezli girişim Revue'u satın aldığını duyurdu. Bu satınalım Revue ile ilgili "medyanın geleceği mi?" sorularına cevaben ışık yakmış oldu.

Twitter, Revue'nun kendi başına bir servis olarak hayatına devam edeceğini açıklarken Revue’de mevcut kesinti payının da yüzde 5'e düşürüldüğünü açıkladı.

Twitter Yayıncı Ürünleri Başkan Yardımcısı Mike Park, yayınladığı blog yazısında "Revue, insanların ilgi alanları konusunda bilgi almasına yardımcı olmamızı hızlandıracak" dedi. Park, ayrıca yazarların buradan gelir elde edeceğini de belirtti. Park, "Hedefimiz, aboneleriyle bağlantı kurmalarını kolaylaştırırken, aynı zamanda okuyucuların yazarları ve içeriklerini daha iyi keşfetmelerine yardımcı olmaktır. İnsanların Twitter'daki en sevdikleri takiplerden haber bültenlerine kaydolmalarına izin vermekten, yazarların aboneleriyle sohbetlere ev sahipliği yapmaları için yeni ayarlara kadar, bunu yapmanın birçok yolunu hayal ediyoruz. Hepsi Twitter'da sorunsuz bir şekilde çalışacak" açıklamasını yaptı. Satınalım değeri ile ilgili şirketten bilgi paylaşılmadı.

Revue ekibinden yapılan açıklama ise ‘’Bağımsız bir servis olarak Twitter tarafından yatırım almaya devam edeceğiz, Revue ekibinin de kendi servislerimizi geliştirmeye, yatırımla birlikte buradaki ekibin daha da genişletileceğini bildiririz’’ açıklaması yapıldı.