Advertisement
HABERLER ABONE OL

214 yerli ve yabancı akademisyenin 30 ayrı oturumda 110 tane çalışma sunacağı konferans, Orta Doğu Bölgesi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi ile ilgili farklı konular tartışılacak.

Konferansın ana temasını Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’nde Uluslararası Ticaret ve Sürdürülebilir Kalkınma oluşturuyor. Açılış konuşmaları Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ve MEEA Başkanı Prof. Dr. Wasseem Shahin tarafından yapılacak olan konferansın “keynote” konuşmacısı dünyanın en önemli iktisat tarihçileri arasında sayılan Prof.Dr. Şevket Pamuk olacak.

Türkiye’den ve yurt dışından birçok akademisyenin ve üniversitenin katılım göstereceği toplantıda ayrıca Dünya Bankası (WB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD), Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) gibi uluslararası ve ulusal kuruluşlardan da katılımcılar olacak.

Online olarak gerçekleştirilecek konferansın herkese açık olacağı duyuruldu. Konferans bağlantı bilgilerine ve program detaylarına meea2020.pirireis.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.