Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Nobel ödüllü ekonomist Daron Acemoğlu İstanbul Fintech Week'te konuşacak

Nobel ödüllü ekonomist Daron Acemoğlu İstanbul Fintech Week'te konuşacak

  • Nobel ödüllü ekonomist Daron Acemoğlu, İstanbul Fintech Week 2026'daki ana konuşmasında yapay zekâ ve finansın geleceğini ele alacak.

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Nobel ödüllü ekonomist Daron Acemoğlu İstanbul Fintech Week'te konuşacak
24 Eylül 2026, 14:35 Güncelleme :

Nobel ödüllü ekonomist Daron Acemoğlu, İstanbul Fintech Week 2026’daki ana konuşmasında yapay zekâ ve finansın geleceğini ele alacak.

Zirve kapsamında BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, 6 Ekim’de Ödemeler Zirvesi’nin açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Nobel ödüllü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, zirvede yapay zekâ ve finansın geleceğine odaklanacağı kapanış konuşmasıyla sahnede olacak.

REKLAM

REKLAM

Bankacılığın operasyonel dönüşümünden yapay zekânın ekonomi ve kurumlar üzerindeki daha geniş etkilerine uzanan tartışma, zirvede farklı perspektiflerle ele alınacak.

İstanbul Fintech Week 2026, 5–7 Ekim’de Hilton İstanbul Maslak’ta gerçekleştirilecek.