Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

PayPal'dan yapılan açıklamada, PYUSD'nin sabitkoinlerin ödemeler için sunduğu fırsata katkıda bulunmak üzere tasarlandığına işaret edilerek, dolar mevduatları, hazine bonosu ve benzeri nakit eşdeğerleri tarafından desteklendiği vurgulandı.

PayPal USD'nin, nakit dolar ile 1'e 1 değiştirilebileceği bildirilen açıklamada, PYUSD sahibi PayPal müşterilerinin, bugünden itibaren PayPal ve uyumlu diğer cüzdanlar arasında transfer ve ödeme yapabileceği, PYUSD ile fon satın alabileceği ve desteklenen kripto paralar ile alım satım yapabileceği aktarıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen PayPal CEO'su Dan Schulman, dijital para birimlerine geçişin ABD doları gibi bir itibari para birimi ile bağlantılı ve istikrarlı bir enstrüman gerektirdiğine dikkat çekti.

PayPal'ın yenilik ve uyumluluğa olan bağlılığı ile müşterilerine yeni deneyimler sunmalarına ilişkin geçmiş performansına işaret eden Schulman, bunun PayPal USD aracılığıyla dijital ödemelerin büyümesine katkıda bulunmak için gerekli temeli sağladığını ifade etti.