Advertisement
HABERLER ABONE OL

ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala, ABD Temsilciler Meclisi Sözcüsü Nancy Pelosi'nin yardımcılarından birisi, seçimlere kadar devreye girmesi üzerine görüşmeleri devam eden teşvik paketine ilişkin, Pelosi ve ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin arasındaki farklılıkların azaldığını söyledi.

Pelosi'nin sözcüsü, Drew Hamill Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, " Salı gününün sonuna dek Pelosi seçimlerden önce teşvik paketinin geçip geçmeyeceğine yönelik durumun netlik kazanmasını umuyor açıklamasında bulundu. Hamill ayrıca, yarın temel iki konu tekrar değerlendirilecek ve yetkililer konu üzerine çalışacak açıklamasında bulundu.

Bloomberg'in basına kapalı gerçekleştirilen video görüşmesine katılan dört kaynağa dayandırdığı habere göre, Pelosi Pazartesi günü erken saatlerde, Temsilciler Meclisi'ne önemli uyuşmazlık alanlarının hala anlaşmanın önünde durduğunu bildirdi.

Demokratlar yerel yönetimler, çalışanlar, öğrenciler ve sağlık alanındaki önceliklerinden taviz vermemek konusunda ısrarcılar.

Hamill, Demokrat Komite Başkanı'nın bir çözüme erişebilmek amacıyla doğrudan Senato'daki mevkidaşı ile çalışmaya başladığını da bildirdi.