Advertisement
HABERLER ABONE OL

Re-Pie Portföy, aralarında Blackrock, Silverlake ve Blackstone gibi global fonların olduğu Carbon Health’in yatırımcıları arasına dahil oldu. Re-Pie Portföy bu yatırımını, Inofab Health şirketindeki 7,5 milyon dolarlık hissesini Carbon Health hisseleri ile swap ederek gerçekleştirdi. Getir, Colendi, EasyCep ve Binbin gibi girişimlere yatırım yapan Re-Pie Portföy, böylece portföyüne bir unicorn şirket daha eklemiş oldu.

350 milyon dolar yatırım almıştı

2015 yılında, kaliteli sağlık hizmetlerini herkes için daha erişilebilir hale getirmek amacıyla Eren Bali tarafından kurulan Carbon Health, 100’ün üzerinde kliniği ve dijital altyapısı ile ABD’de sağlık sektöründe faaliyet gösteriyor. Online ve yüz yüze randevular, zihinsel sağlık hizmetleri ve acil bakım hizmetleri ile hastalarına kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri sağlayan Carbon Health, Temmuz 2021’de 3,2 milyar dolar değerleme üzerinden 350 milyon dolar yatırım aldı.

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emre Çamlıbel, “Sağlık teknolojileri alanındaki yatırımımız Inofab’ı Carbon Health seviyesine çıkararak yatırımcılarımıza sunduk. Carbon Health’in decacorn seviyesine ulaşan ikinci yatırımımız olmasını bekliyoruz” dedi.