Advertisement
HABERLER ABONE OL

Geçen dönemde küresel sermaye piyasalarının gündeminde ilk sıralarda yer alan Gamestop çılgınlığının ortasındaki platform Reddit halka arza hazırlanıyor.

New York Times'ın haberine göre sosyal haber ve tartışma sitesi Reddit tarafından yapılan açıklamada, Reddit’in halka arzı öncesi Drew Vollero'yu şirketin ilk finans müdürü olarak göreve getirdikleri kaydedildi

Dünyanın en popüler sitelerinden biri olan Reddit halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı.

"Reddit halka açılacak mı?" sorusunu yanıtlayan Reddit'in CEO'su Steve Huffman, “Bunu düşünüyoruz ve çalışmalar bu yöne doğru ilerliyor.” açıklamasını yaptı.

Finans müdürü olarak göreve getirilen 55 yaşındaki Vollero’nun daha önce Mattel, Snap ve Allied Universal gibi şirketlerin finans departmanlarında görev aldığı biliniyor. Vollero’nun Reddit'teki görevinin, finansal stratejileri geliştirmek, denetimi sağlamak ve şirketin halka arz sürecini yönetmek olduğu açıklandı.

Huffman, Reddit'in halka arzı konusunda planlanmış bir takviminin olmadığını söylemesine rağmen, Vollero'nun ataması ile 15 yaşındaki şirketin finansal operasyonlarının Twitter ve Facebook’un halka arz süreçlerine benzer bir şekilde yürütüleceği biliniyor.