Advertisement
HABERLER ABONE OL

Bilgi Teknolojileri alanında öncü firmaların bir araya gelerek sunum yapacağı, katılımcılara yeni bakış açıları kazandırmayı amaçlayan, strateji odaklı IT etkinliği olan IT Strateji Günü, 12 Eylül Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşecek ve IT profesyonelleri ile sektörün lider şirketlerini buluşturacak.

Karel’in ev sahipliğinde gerçekleşen IT Strateji Günü’nde geçen yıllarda Amazon, Aruba Networks, BAU SGM, ForcePoint, Google, IBM, Invictus, Intel, ITstack, Juniper Networks, Logo, Microsoft, Oracle, Özgür Yazılım, Trend Micro ve VMware gibi BT sektörünün önde gelen şirketleri katılım göstermişti.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan IT Strateji Günü etkinliği; Amazon, ÇözümPark, FileOrbis, Innovera, Invictus, Juniper, Karel, Logo, Microsoft, Özgür Yazılım AŞ, Salesforce, Symantec, VMware ve Wissen Akademie’nin katılımıyla gerçekleşecek. Katılan şirketlerin birbirinden değerli sunumlar yapacağı etkinlik, IT profesyonellerine yeni bakış açıları kazandırmayı ve işbirliklerini arttırmayı hedefliyor.

IT dünyası ile ilgili en güncel bilgilerin ve eğilimlerin paylaşılması amacıyla gerçekleşecek etkinlikte, 12 Eylül 2019 Perşembe günü üst düzey yöneticiler ve 300’ün üzerinde BT profesyoneli dijital dönüşüm, bulut hizmetleri, sanallaştırma, nesnelerin interneti, veri merkezleri ve siber güvenlik konularında Türkiye BT sektörüne ilişkin orta ve uzun vadeli öngörülerini paylaşacaklar.

Ücretsiz Kayıt Formu İçin Tıklayınız...