Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler 1 günlük milli yas ilan edildi

1 günlük milli yas ilan edildi

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'nin ölümü nedeniyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiğini açıkladı.

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
1 günlük milli yas ilan edildi
01 Ağustos 2024, 22:04 Güncelleme :

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Filistin Davasına olan desteğimizi ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’nin şehadeti sebebiyle, yarın (2 Ağustos Cuma) 1 günlük millî yas ilan edilmiştir. İsmail Heniye ve tüm Filistinli şehitleri rahmetle yâd ediyor, şahsım ve Milletim adına Filistin halkına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler