Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Apple, 2 Şubat'ta satışa sunacağı karma gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro ile beraber bir dizi eğlence deneyimini kullanıcılarına sunacak. Karma gerçeklik gözlükle beraber 150 3D film, dizi, Disney Plus ve Amazon Prime Video gibi yayın hizmetleri olacak.

Vision Pro, kullanıcıların Disney+, ESPN, MLB, PGA Tour, Max, Discovery+, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, Pluto TV, Tubi, Fubo, Crunchyroll, Red Bull TV, IMAX, TikTok ve içeriklerden içerik indirmesine ve yayınlamasına olanak tanıyacak.

Kullanıcılar uygun filmlerin 3D sürümlerine Apple TV uygulamasından erişebilir ve 3D sürümü olan filmlere sahip olan veya film satın alan kullanıcılar bu sürüme Apple Vision Pro üzerinden hiçbir ekstra ücret ödemeden erişebilecek. Apple, aralarında Disney+'ın da bulunduğu birçok yayın uygulamasının yeni ve popüler filmlerinin 3D versiyonlarını Vision Pro'da sunacağını söylüyor.

Uzamsal oyunlar ve eğlence deneyimi

Apple Vision Pro, oyun ve eğlence deneyimini tamamen yeniden tanımlıyor. Apple Arcade üzerinden erişilebilen 250'den fazla oyunun yanı sıra Vision Pro için özel olarak geliştirilen oyunlardan, Game Room, What the Golf, Super Fruit Ninja gibi oyunlar kullanıcıları bekliyor. Bu oyunlar, Vision Pro'nun sunduğu uzamsal özelliklerden tam olarak faydalanarak, benzersiz bir deneyim sunuyor.

Kulaklık aynı zamanda Spatial Audio ile çekilen 180 derecelik 3D 8K kayıtları içeren yeni bir eğlence formatı olan Apple Immersive Video ile birlikte gelecek.

Apple, Vision Pro'yu sipariş etmek isteyenlerin yüzlerini tarayabilmek için yüz tanıma özelliğine sahip bir iPhone veya iPad kullanmaları gerektiğini belirtiyor. Bu işlem, kullanıcılara tam oturan Light Seal ve baş bantları belirlemek için yapılıyor.

Bu yenilikler Apple'ın teknoloji dünyasında nasıl bir iz bırakacağını gösteriyor ve kullanıcılar için yeni bir deneyim sunuyor. Vision Pro, tasarımı ve özellikleriyle merak uyandıran bir ürün olarak öne çıkıyor ve kullanıcılara farklı bir gerçeklik deneyimi vaat ediyor.