Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Aselsan, BMC ile yeni sözleşme imzaladı

Aselsan, BMC ile yeni sözleşme imzaladı

  • Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile BMC arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na çeşitli sistemler tedarik etmek üzere bir anlaşma imzalandı.

Giriş: 24 Şubat 2025, Pazartesi 14:50
Güncelleme: 24 Şubat 2025, Pazartesi 14:50

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., BMC ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na uzaktan komutalı silah, askeri haberleşme, tanıma ve tanıtma, kendini koruma ve seyrüsefer sistemleri tedarik etmek üzere bir anlaşma imzaladı

Aselsan'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında Aselsan ile BMC arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın ihtiyaçları için uzaktan komutalı silah, askeri haberleşme, tanıma ve tanıtma, kendini koruma ve seyrüsefer sistemleri tedarikine yönelik bir sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamaya göre toplam büyüklüğü 96 milyon 852 bin 535 euro olan sözleşmeye konu teslimatlar 2027-2028 yılları arasında gerçekleştirilecek.