Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Asya para birimleri karışık seyretti

Asya para birimleri karışık seyretti

  • Asya'da gelişen ülke para birimlerinin çoğı yükselirken won ve ringit düştü

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Asya para birimleri karışık seyretti
21 Kasım 2018, 12:23 Güncelleme :

Riskli varlıklarda satış baskının azalması gelişen piyasa para birimlerinin çoğunun yükselmesinde etkili oldu.

ABD'de S&P 500 Endeksi dün %&11.8 düştü ve bu yılki kazançlarını sildi. ABD piyasası yarın Şükran günü nedeniyle kapalı olacak.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi dün %0.5 yükselmesinin ardından bugün %0.1 düşüşte..ABD 10 yıllık tahvil faizi 1 baz puan artışla %3.07'de..MSCI EM Asya Endeksi bugün düştü.

Dolar/won paritesi %0.4 yükseldi. Endonezya rupisi dünkü tatil sonrası 6. günde de rallisini sürdürdü. Yabancı fonlar bu ay ülkeden 1.8 milyon dolarlık tahvil ve hisse senedi aldı.

Dolar/ringit paritesi %0.1 yükselirken Dolar/peso paritesi %0.2 düştü. Dolar/baht ise yatay seyretti. Hindistan'da döviz piyasası tatil nedeniyle kapalıydı.

İlgili Haberler