Advertisement
HABERLER ABONE OL

Türkiye G20 Sherpa'sı Raci Kaya’nın ana konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte B20’nin Ticaret & Yatırım, İstihdam & Eğitim, Enerji & Kaynak Verimliliği ve Dijital Dönüşüm Görev Güçleri’nin politika önerileri ile B20 Uluslararası Danışma Kurulu’nun öncelikli alanı olan iklim değişikliği ile mücadele ve kadının güçlenmesi konuları Türkiye ve İtalya’dan Görev Güçleri temsilcileri ile ele alınacak.

G20 liderlerine sunulmak üzere hazırlanan B20 önerileri 7-8 Ekim tarihlerinde Roma’da yapılacak olan B20 Zirvesi’nde kamuoyu ile paylaşılacak.

Webinarın açılış konuşmalarını, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve B20 Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi Simone Kaslowski ve B20 Başkanı Emma Marcegaglia yapacak. Toplantının ana konuşmacısı ise Türkiye G20 Sherpa'sı Raci Kaya olacak.

Açılışın ardından gerçekleşecek oturumda ise; B20 Ticaret & Yatırım Görev Gücü Eşbaşkanı Levent Çakıroğlu, B20 İstihdam & Eğitim Görev Gücü Eşbaşkanı Erol Kiresepi, B20 Enerji & Kaynak Verimliliği Görev Gücü Başkan Yardımcısı Simone Mori ve B20 Dijital Dönüşüm Görev Gücü Başkan Yardımcısı Roberto Scrivo, ilgili alanlarda temel politika önerilerini katılımcılarla paylaşacak.

Programın son bölümünde ise; B20 Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi Zeynep Bodur Okyay, B20 Uluslararası Danışma Kurulu’nun temel öncelikleri olan “Kadının Güçlenmesi ve İklim Değişikliğiyle Mücadele” konularında iş dünyasının değerlendirmelerini aktaracak.

"B20 – Türkiye Diyaloğu " Webinarı

Tarih: 23 Eylül 2021
Saat: 16:00 – 17:30

Toplantıyı TÜSİAD YouTube adresinden takip edebilirsiniz.

PROGRAM

16.00 Açılış Konuşmaları
Simone Kaslowski, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve B20 Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi

Emma Marcegaglia, B20 Başkanı

16.15 Ana Konuşma

Raci Kaya, Türkiye G20 Sherpa'sı

16.25 B20 İtalya 2021’in temel politika önerileri

Levent Çakıroğlu, B20 Ticaret & Yatırım Görev Gücü Eşbaşkanı

Erol Kiresepi, B20 İstihdam & Eğitim Görev Gücü Eşbaşkanı

Simone Mori, B20 Enerji & Kaynak Verimliliği Görev Gücü Başkan Yardımcısı

Roberto Scrivo, B20 Dijital Dönüşüm Görev Gücü Başkan Yardımcısı

17.00 Kadının Güçlenmesi ve İklim Değişikliğiyle Mücadele: B20 Uluslararası Danışma Kurulu’nun Temel Öncelikleri

Zeynep Bodur Okyay, B20 Uluslararası Danışma Kurulu Üyesi