Advertisement
HABERLER ABONE OL

Bloomberg Businessweek Türkiye'nin on dördüncü sayısı çıktı.

İşte yeni sayıdan öne çıkanlar…

Kapak Konusu

  • Bedelli Öğrencilik

Özel okullar yüksek maliyetler nedeniyle, açıklanan zam oranlarının yetersizliğine işaret ederken veliler servis ve yemekle daha da artan yüksek eğitim masraflarından şikayetçi. Ortaya çıkan fiyatlar ise ne okulları ne de velileri memnun ediyor.

Özel Dosyalar

  • Yatırımcının 2024 Rehberi

Yeni yıldan herkesin beklentileri farklı. Ancak piyasalara yön verenlerin ve paranın yönünü belirleyenlerin beklentileri bu aşamada biraz daha önem taşıyor. Yatırımlara rehberlik edecek “Strateji Raporları ve Model Portföyler”in vizöründen 2024’e şöyle bir bakalım.

  • 2024’te Dikkat Edilmesi Gereken 50 Şirket

Bloomberg Intelligence, finanstan gıdaya kadar çeşitli sektörlerde yaklaşık 2.000 şirketi takip ediyor ve bu yıl analistleri BI’ın Odak Fikirler listesine dayanarak daha yakından bakılması gereken 50 şirket belirledi. Analiz, karşıt görüşleri ve yeni liderlik, varlık satışları veya satın almalar, yeni ürün ve hizmet planları gibi yaklaşan değişim katalizörlerini bir arada değerlendiriyor. Şirketler, yapay zeka alanındaki gelişmelerden ve küresel ısınmanın giderek artan dramatik etkilerinden etkilenecek. Ukrayna ve Gazze’deki savaşlar, elektrikli araçlara geçiş ve Çin’in sorunlu emlak piyasası gibi enflasyonla ilgili süregelen endişeler ve faizlerin düşme ihtimali de kayda değer derecede önem arz ediyor.

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.