Advertisement
HABERLER ABONE OL

Borsa İstanbul'da gong Rubenis Tekstil Sanayi Ticaret AŞ için çaldı.

Gong töreninde konuşan Ergun, Rubenis Tekstil'in ihracatta yüksek hedeflere sahip olan, yenilenen, gelişen ve büyüyen bir şirket olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın istihdamına önemli katkı sağlayan şirketin bu halka arzdan elde ettiği gelirle finanse edeceği yatırımlarını gerçekleştirdikten sonra çalışan sayısını daha da artırmayı planladığını dile getiren Ergun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halk arz, yatırımların uzun vadeli TL ile finanse edilmesi imkanını sağlamaktadır. Rubenis Tekstil'in de halka arz gelirlerini makine alımı ve yenilenebilir enerji yatırımını gerçekleştirecek olması, halka arzların yatırımların finanse edilmesindeki önemine en güzel örnek teşkil etmektedir. Ayrıca bu halka arz ile şirketimiz kurumsallaşmasını, marka değerini, kredibilitesini, likiditesini, marka değerini daha da artırmış olacaktır."

Ergun, Rubenis Tekstil'in Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağını belirterek, "Rubenis Tekstil, 306 milyon TL'nin üzerinde halka arz tutarı ve 157 binden fazla yatırımcıya satışla başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir." diye konuştu.