Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA, YÜRÜTME, SİYASET

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Ankara/14:00)

2- TBMM'den

- İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı yapılacak.

- Genel Kurul'da Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- TİM ve ihracatçı birliklere yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda ele alınacak.

- KİT Komisyonu'nda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ile Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin 2019 ve 2020 yıllarına ait kesin hesapları görüşülecek. (TBMM/10:30/14:00/12:00/14:30)

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Avrupa Birliği Yüksek Düzeyli Tarım Diyalog Toplantısı'na katılacak ve AB Tarımdan Sorumlu Komisyon Üyesi Janusz Wojciechowski ile ortak basın açıklaması yapacak. (Ankara/16:30/19:00)

2- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 11. Uluslararası İş ve Yatırım Konferansı-Saraybosna İş Forumu (SBF) ve Sarajevo Business Bridge Ödül Töreni'ne katılacak, ardından Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomi İlişkiler Bakanı Staşa Koşarac ve Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç ile görüşecek. (Saraybosna)

3- TÜİK, Mart ayı inşaat maliyet endeksini, kümes hayvancılığı, süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10:00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, DEAŞ ile Mücadele Uluslararası Koalisyonu Bakanlar Toplantısı’na katılacak. (Marakeş)