Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, "Güven Mektubu Takdim" törenlerinin ardından, Avusturya Büyükelçisi Gabriele Juen'i, Tunus Büyükelçisi Ahmed Ben Sghaier'i, Singapur Büyükelçisi Li Peng Kok'u ve Portekiz Büyükelçisi Maria Virginia Mendes Da Silva Pina'yı kabul edecek.

(Ankara/14.00/14.30/15.00/15.30/16.00

EKONOMİ FİNANS

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türk Devletleri Rekabet Konseyi 1. Toplantısı ve Seremonisi"ne, "İstanbul Mobilya Fuarı Açılış Töreni"ne ve "Yeni Şafak-Türkiye'nin Birikimi 30 Yaşında" etkinliğine katılacak.

(İstanbul/09.00/11.00/19.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni'ne iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı Tüketici Güven Endeksi göstergelerini, geçen yılın üçüncü çeyreğine ilişkin hane halkı yurt içi turizm verilerini ve Aralık 2023 dönemi motorlu kara taşıtları istatistiklerini yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

4- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 4 yıl vadeli devlet tahvilinin ilk ihracı ile 6 yıl vadeli devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak, 5 yıl vadeli kira sertifikasının doğrudan satışını gerçekleştirecek.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin yapacağı Filistin konulu toplantıya katılacak.

(New York)

2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor

(Kudüs/Gazze/Kahire)