Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı'nda, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılacak, Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda, AK Parti Şanlıurfa Genişletilmiş İl Danışması Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek.

(Şanlıurfa/13.00/17.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'na katılacak.

(İstanbul/14.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde doğal gaz verme törenine katılacak ve doğal gaz verilen bir evi ziyaret edecek.

(Şanlıurfa/13.00/14.30)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Roma'daki MED Akdeniz Diyalog Forumu çerçevesindeki Gıda Güvenliği Krizine İlişkin Akdeniz Bakanlar Diyaloğu Toplantısı'na iştirak edecek.

(Roma)

GÜNCEL

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit), İstanbul TİM Maslak Gösteri Merkezi'nde panellerle devam edecek.

(İstanbul/10.00)